Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Šokující pár?! Tenistka Kristýna Plíšková prý randí s brankářem Neuvirthem

Autor: Tomáš Pokorný

Hraje životní grandslam. A navíc prý našla lásku. Kristýně Plíškové (23) ve Wimbledonu fandí hokejový brankář Michal Neuvirth (27). Máme nový sportovní pár?

Spekulace, které se rojí v tenisovém zákulisí, jsou šokující. Důvod? Neuvirth se teprve loni v červnu na ústeckém hradě Střekov oženil s přítelkyní Monikou, se kterou chodil šest let.

„Viděla jsem Kristýnu a Michala spolu v Praze. Moc jim to slušelo,“ napsal nedávno do Blesku jeden ze čtenářů. A v Londýně zprávu, že spolu chodí, propálila jedna z českých tenistek.

„Nejsme spolu,“ tvrdil včera Blesku do telefonu Neuvirth, který hraje tenis odmalička a spoluvlastní kurty v rodném Ústí nad Labem. „Moje ségra se s Kristýnou zná. Zeptala se mě, jestli s ní chci letět na Wimbledon a já jako velký fanoušek tenisu rád přijal,“ řekl gólman.

Přiznal rozvod

Na otázku, proč se zprávy o jejich lásce množí jako hnědé fleky na travnatých kurtech v All England Clubu, ale přiznal: „Možná je to tím, že jsme se s Monikou rozešli.“

Bum, prásk, je to venku! Manželství nevydrželo ani rok. „Bohužel. Ale rozešli jsme se v dobrém, jsme dospělí lidé, neděláme si naschvály,“ ujistil Neuvirth.

Jen kamarádi?

A pak připojil: „A s Kristýnou jsme dobří kamarádi.“ Aha, takže změna! Není to jen sestra, kdo s Kristýnou kámoší, ale i Michal. Nebo je v tom něco víc? Možná se to časem dozvíme. Neuvirth každopádně v Británii zůstává. „Asi dokud bude Kristýna ve hře. Se ségrou jí fandíme, zatím vyhrává, tak to nebudeme měnit.“

Na kurtu Neuvirth očividně nosí Plíškové štěstí. Třeba to tak bude i v osobním životě...

Víte, že...
Neuvirth se ve středu na 2 roky upsal Philadelphii, kde vydělá 79 milionů korun.