29.3.2016 • 08:23

Zaběhněte půlmaraton s RunCzech a Superlife!

Vstoupit do diskuse
0

Půlmaraton, to už je pořádná porce pro každého, kdo rád běhá. Tak to zkuste taky. Přijměte výzvu RunCzech a aplikace Superlife! Zaběhněte v rámci Sportisimo 1/2Maratonu Praha nebo kdekoliv v Česku od 2. do 3. dubna 21,0975 km a soutěžte o hodnotné ceny. Vyhrává každý!



Zaběhnout půlmaraton může být zážitek na celý život. S novou mobilní aplikací Superlife pro měření sportovních aktivit si ho můžete splnit už od 2. do 3. dubna.

Přijměte výzvu RunCzech a zaběhněte s aplikací Superlife 21,0975 km. Buď 2. dubna ve startovním poli Sportisimo 1/2Maratonu Praha, nebo kdekoliv jinde v Česku za doprovodu nové mobilní aplikace.

Jak na to? Zdarma si stáhněte a nainstalujte do telefonu aplikaci Superlife (www.superlife.cz). Zaregistrujte se a vyplňte svůj profil. V sekci „výzvy“ klikněte na výzvu „Zaběhni si půlmaraton“ a přijměte ji. O víkendu od 2. do 3. dubna uběhněte 21,0975 km a získejte svou odměnu!


Vyhrávají všichni. Každý, kdo splní výzvu, získává jednodenní vstup do běžeckého centra Running Mall a 20% slevu do adidas running – Prague Marathon Store. Oceněni navíc budou tři bězci s nejlepším časem.

Vítěz dostane 30 minutovou masáž v Running Mallu, knihu Jez a běhej od ultramaratonce Scotta Jureka, Six-pack Birell, 30% slevu do adidas running – Prague Marathon Store.

Druhý v pořadí získá balíček kosmetiky dm v hodnotě 300 Kč, Six-pack Birell, 30% slevu do adidas running – Prague Marathon Store.

A třetí se může těšit na 10x vstup do Running Mall běžeckého centra, Six-pack Birell, 30% slevu do adidas running – Prague Marathon Store.



Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}