Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Žhavé fotky fotbalistů z dovolených! Mazuchová se vyprsila, Limberský byl v luxusu

Autor: med

Podzim dohraný, za dveřmi svátky, tak šup se ještě rychle někam ohřát! Fotbalisté z ePojisteni.cz ligy se před Vánoci doslova rozprchli za teplem. Například Dubaj vzaly české „kopačky“ útokem. Tak jako třeba sparťan Ondřej Mazuch s manželkou, která v Emirátech vystavila své vnady. Jak vypadala dovolená dalších ligistů, se podívejte v galerii.

A tenhle znáte? Na dovolenou jeďte na Ukrajinu, vaše auto už tam je! Známý český vtip o pašování automobilů směrem na Východ je legendární. A podobný by se dal vymyslet i na fotbalisty z ePojisteni.cz ligy.

GALERIE | Pikantní fotografie z dovolených českých fotbalistů

Manželka Ondřeje Mazucha na dovolené v Dubaji
Manželka Ondřeje Mazucha na dovolené v Dubaji

Ti totiž vzali teplé destinace před blížícími se Vánoci útokem. Do Spojených arabských emirátů jich zamířilo nejvíc! Například sparťané Ondřej Mazuch, Václav Kadlec, Daniel Holzer či Lukáš Mareček .

Hned v závěsu jsou plzeňští David Limberský , Michael Krmenčík či Patrik Hrošovský . Dubaj je zkrátka pro českou fotbalovou smetánku stejným lákadlem, jako dosud bývaly destinace u pobřeží Jadranského moře.

Jen pár vyvolených zamířilo na jiný kout světa.  Výjimkami jsou Zdeněk Folprecht a Jan Kopic, kteří relaxovali na Maledivách. Slávistická gólmanská jednička Jiří Pavlenka zase navštívil s přítelkyní Kapverdy a plzeňský záložník Jakub Hromada s kamarádem vyrazil do Thajska.

Doslova unikátními kousky jsou Ondřej Zahustel a Gino van Kessel. První jmenovaný vyrazil s partnerkou na ostrov Zanzibar, slávistický útočník zase na Bali.

Holt nezbývá jen dodat, jeďte na dovolenou do Dubaje, fotbalista Sparty a Plzně už tam je...