Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Exkluzivně: Sexy miss Hadašová a hokejista Bednář do toho konečně praštili!

Autor: top, mokk

Tak do toho přece  jenom praštili! Hokejista Jaroslav Bednář (36) a Česká Miss 2007 Lucie Hadašová (27) jsou manželé. Dlouho plánovaná veselka proběhla včera na vinici v Zaječí u Břeclavi a Blesk byl exkluzivně u toho!

O svatbě mluvil hvězdný pár od chvíle, co sexy blondýnka před třemi lety porodila dceru Denisku. Jenže dlouho se nemohli shodnout na místě té slávy. „Já bych se chtěla vdávat na Moravě, Jarda spíš v Praze,“ přiznala dříve Hadašová, která se s Bednářem, letošním vítězem švýcarské ligy, dala dohromady v létě 2009.

Šetřili

Vysněným místem byl zámek Mcely. Ovšem tam by se účet vyšplhal na půl milionu, a tak skromný hokejový útočník a modelka s umělým poprsím hledali dál. Nakonec se dohodli na vinařství v Zaječí. Možná proto, že ve víně je pravda...

A datum 8. července nevybrali náhodou – rodačka z nedaleké Strážnice zrovna včera oslavila 27 let života. „Jsou to ty nejkrásnější narozeniny,“ zářila šťastná nevěsta po obřadu, který proběhl jen za účasti rodiny a několika přátel. Bednář, který bude od nové sezony válet za Slavii, s níž v roce 2008 vyhrál extraligu, se ženil už podruhé. Z prvního manželství má třináctiletou dceru Natálku.

Bednářovy exlásky

Martina Žemličková

Ještě za jejich manželství si našla Richarda Žemličku (v současnosti kouče hokejistů Karlových Varů), kterého si v srpnu 2010 vzala. Rozvod s Bednářem, se kterým mají dceru Natálku (12), se táhl 5 let a za každý společný rok dostala 3 miliony Kč.

Dara Rolins

Slovenská zpěvačka se do hokejisty bláznivě zamilovala, stejně bláznivý byl ale jejich dvouletý vztah. Neustálé hádky a usmiřování skončily v létě 2006. „Každý chceme od života něco jiného. On rodinu, já svobodu na tvoření,“ řekla tehdy Dara.

Helena Zeťová

Místo klidné dívky si Bednář vyhlédl zlobivou holku pop-music. Vztah plný vášně a temperamentu byl od začátku předurčen k zániku. Zkrotit Helenu se mu nepodařilo. Jí naopak radila i Dara Rolins, neúspěšně. Divočina skončila po dvou letech.

Jsme svoji! Hadašová a Bednář se vzali na vinici v Zaječí.
Jsme svoji! Hadašová a Bednář se vzali na vinici v Zaječí.