Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Přítelkyně hokejisty Petružálka: Zemřela v tomto domě!

Autor: ps

Stále není jasné, co stojí za smrtí krásné modelky a přítelkyně hokejového reprezentanta Jakuba Petružálka (29). Kateřinu Netolickou (†26) našel její bratr v bytě v Litvínově, před ním stále stojí i její BMW s iniciály K. N.

V neděli nebrala bratrovi telefon, tak se šel podívat do bytu, ale neotvírala. Vyrazil tedy dveře a svoji sestru Kateřinu našel v koupelně mrtvou.

Ta asi dva roky sdílela společnou domácnost v nově zrekonstruovaném domě spolu útočníkem Jekatěrinburgu Petružálkem. „Bydleli ve druhém patře, měli krásný podkrovní byt,“ vyprávěli Blesku sousedé.

Kateřina Netolická byla v úspěšnou modelkou.Foto Facebook

Šokující informace, že v lokalitě Hamr našli mrtvé tělo Kateřiny, se roznesla v neděli. „Byl jsem zrovna doma, když se to stalo. Viděl jsem, jak vynášeli i těla jejích psů,“ prozradil soused. Otázkou ale je, zda čtyřnohé mazlíčky, o které se Netolická s láskou starala, pouze neuspali. „Často jsme ji viděli venku, jak se s nimi šla proběhnout,“ připomínali.

Spekulovalo se také, že za její smrt může karma, ale podle názorů sousedů všechny po rekonstrukci zmizely. „Žádnou neměli,“ dodali lidé žijící ve stejném domě.

Co tedy stojí za smrtí krásné a úspěšné modelky? Řešit to přijel i přítel Petružálek, jenž včera v noci přiletěl z ruského Jekatěrinburgu, kde obléká dres místního týmu KHL.

Zprávy: Gott boural! A záhadná smrt přítelkyně slavného hokejisty!
Video se připravuje ...

Dovolená v Dubaji.
Dovolená v Dubaji.