Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Manažerka překvapila na Schumacherově výstavě: Snad přijde i Michael!

Autor: as

Sešli se všichni, mezi 200 hosty chyběl jen on, hlavní hrdina... V Marburgu byla otevřena parádní výstava oslavující Michaela Schumachera (47). A jeho blízcí věří, že muzeum jednou uvidí na vlastní oči i on!

Legendární pilot formule 1 se už přes dva roky léčí z vážného zranění hlavy, které utrpěl při pádu na lyžích. U slavnostního otevření muzea tak Michael pochopitelně nebyl, ovšem nechyběli jeho blízcí – manželka Corinna, děti Gina Maria (18) a Mick (16) i táta Rolf.

„Expozice ukazuje Michaela ve všech jeho podobách, závodění byl jeho život. Všem nám tu chybí, ale doufáme, že jednou se sem přijde podívat!“ prohlásila jeho manažerka Sabine Kehm.

Chceme pravdu!

Slova naděje, nebo jen zbožné přání? Nikdo totiž neví, co přesně se děje za zdmi rodinného sídla u Ženevského jezera, kde se Schumi zotavuje . „Ty zprávy, bohužel, nejsou dobré,“ řekl před pár týdny na adresu sedminásobného šampiona F1 bývalý boss Ferrari di Montezemolo.

A jeho bývalý manažer Willi Weber se rozohnil: „Fanoušci Michaela milovali a zaslouží si dostat poctivou zprávu o jeho stavu!“ Otevírá oči? Hýbe se? Jak na tom je? „Musíme všichni věřit...“ řekla jeho manažerka.

Ideální pár. Michael Schumacher s manželkou Corinnou. Ta mu teď dává naději na život
Ideální pár. Michael Schumacher s manželkou Corinnou. Ta mu teď dává naději na život