Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vyšpulené prdelky a dokonalá těla! České krásky z bazénu se ukazují světu

Autor: ps

Jestli to nebude na žádnou medaili, tak alespoň v atraktivnosti a kráse dávají všem soupeřkám mistrovství světa v kanadském Windsoru na zadek! České plavkyně patří k ozdobám šampionátu, ostatně posuďte sami, jaké »kousky« se tam prohání v krátkém bazénu.

Plavání je v Česku relativně malý sport. Malý z toho pohledu, že o něho není takový mediální zájem, přitom základna je celkem silná.

A tak se pro zviditelnění musí čas od času udělat něco, co »praští« do očí. Naposledy se to povedlo videem z olympijského Ria, kde plavci natočili klip na motivy seriálu Pobřežní hlídka. Sexy video obletělo celý svět, dokonce ho pustili i na prestižní americké stanici ESPN!

Vypracované plavecké tělo musí dostat také odpočinek.
Vypracované plavecké tělo musí dostat také odpočinek.

Do rudých plavek s logem Baywatch se před šampionátem oblékly v ateliéru Blesku také Martina Moravčíková Barborou Seemanovou a trochu si zařádily. Dopadlo to jak jinak než skvěle, rozhodně se před odletem do Kanady rozehřály.

Ve Windsoru se čeští plavci neztratili, i když jejich výkony na bednu zatím nestačily. Barbora Závadová si ve finále polohového závodu na 400 metrů doplavala pro 7. místo, Lucie Svěcená vylepšila několikrát český rekord na 50 a 100 metrů motýlek, stačilo to na 13. a 12. pozici. O příčku horší byla na trati 50 metrů znak Simona Baumrtová. Kromě zmíněných slečen si na mistrovství světa zaplavaly také Petra Chocová, Martina Elhenická a Kristýna Horská.