Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Juventus v luxusu představil nové logo: Nedvěd v obležení topmodelek!

Autor: ps

Stáhli oponu a představili nové logo. Šéfové Juventusu, mezi nimiž nechyběl Pavel Nedvěd (44), při té příležitosti přichystali v luxusním hnízdečku v Miláně honosnou párty. A na takovém eventu nesmí chybět hýčkané TOP krásky světa…

Gonzalo Higuain, Patrice Evra, Gianluigi Buffon přišli nastrojení na velkou slávu klubu. Italský gólman ruku v ruce s Ilárií D´Amico, která po jeho boku vystřídala českou krasavici Alenu Šeredovou. Kvádro oblékl také viceprezident Pavel Nedvěd , ten ovšem nechal svoji Ivanku doma.

Pánové z kanceláří i vyfiknutí a načesaní fotbalisté měli o zábavu postaráno. Pozvánku na White and Black akci, jak byl tenhle večírek pojmenován, obdržely i světové topmodelky. Nejatraktivnější a nejvíce sexy byla jako vždy Emily Ratajkowski, jejíž vnady sleduje na Instagramu 10,6 milionu »stalkerů«. V sexy krajkových šatech si pohledy bohatých mužů vychutnávala Jasmine Sanders, která si říká Zlatá Barbie.

Pavel Nedvěd oblékl sako, pak představil nové logo Juventusu.
Pavel Nedvěd oblékl sako, pak představil nové logo Juventusu.

Tyto krásky nemají o logu ani páru, na akci byly kvůli jiným účelům. Zato Nedvěd si ho nemůže vynachválit. „Jsem do něj zamilovaný. Líbilo se mi od začátku a doufám, že stejný pocit budou mít i ostatní,“ přál si jeden z hlavních bossů bíločerných.

Jenže touha českého internacionála se nesplnila! Velké procento turínských fanoušků totiž nový symbol kritizuje. „Tohle nemá nic co dělat se znakem tak slavného klubu, jakým je Juventus. Vypadá hrozně,“ bouří se na sociálních sítích.

Důvodem, proč se vedení »Staré dámy« rozhodlo logo inovovat, byl právě internet. „Klub se mění, mění se i jeho znak. Berme ho jako takový symbol, jenž se vyvíjí s časem,“ mírní hustou atmosféru týmový prezident Andrea Agnelli.

Nový klubový znak Juventusu TurínFoto twitter.com