Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Pohádkový rok Růžičkovy snoubenky: Co všechno Marii spadlo do klína?

Autor: ps

Když člověk chce, dokáže všechno, na co si vzpomene. Snoubenka hokejového trenéra Vladimíra Růžičky (53) Marie (28) je tomu důkazem! Kouče Chomutova sbalila, randila s ním a zaujala ho natolik, že se její role posunula do pohádkové reality. Stane se z ní vdaná paní s miminkem.

Život hokejové ikony českého národa se ke konci roku 2015 pomalu hroutí. Na krku má obvinění ze zpronevěry, doma to je špatné. Manželka Eva bojuje s nevyléčitelnou nemocí. Do toho vstupuje do jeho soukromí člověk, který totálně obrátí jeho život i chování vzhůru nohama.

Seznamuje se s  Marií , pohlednou tanečnicí přivydělávající si za hranicemi. Dávají se dohromady, ale Vladimír má hlavu plnou starostí. Na krku obvinění ze zpronevěry, u soudu pohraje, musí zaplatit pokutu 400 tisíc korun. Vše zvládá hlavně díky podpoře Marie.

V únoru přichází další rána. Manželka Eva po dlouhém boji s rakovinou slinivky umírá. Následuje pohřeb i neshody se synem Vladimírem mladším. Ten podle informací Blesku není z nové slečny svého táty nadšený, ale je to právě ona, kdo slavnému kouči hojí rány. Ten na ni nedá dopustit!

Překvapivá zpráva od Růžičkovy snoubenky Marie: Čekáme miminko! - čtěte ZDE »

Tento obrázek napověděl, jak se situace má.
Tento obrázek napověděl, jak se situace má.

Růžička startuje novou etapu. S Marií tráví veškerý čas, dostane se jen na tréninky a zápasy chomutovského týmu. V malém městě si pořizují dům, usazují se tu a pohádkový život načančané brunetky startuje naplno.

Je o ni maximálně postaráno! Má peníze, »Růža« si ji hýčká značkovými kabelkami, bohaté kytice jsou na denním pořádku, milují se na výletech po Česku i zahraničí, navštěvují známé, hřeje je domácí pohoda. Prakticky okamžitě se Marie dostala Vláďovi pod kůži, což vyvrcholilo o Vánocích, kdy dostala zásnubní prstýnek.

Na oplátku doprovázela svoji vysněnou lásku při tahanicích se zákonem, vlastně pokaždé, kdy Vladimírovi nebylo do zpěvu. Věčně zamračený trenér se současně mění k nepoznání. Ve společnosti se směje, svoji milou líbá na tribunách při hokejových zápasech i před vstupem do soudní síně.

Jsou šťastní, i když ne každý jim to dle různých vzkazů a zpráv na sociálních sítích přeje. Je jim to ale jedno. V červnu se vezmou, někdy kolem srpna se jim narodí miminko a budou spolu šťastni až do…

Jak Růžičkova kauza kolem zpronevěry začala se podívejte ZDE:

CELÉ VIDEO: Jak je to s Růžičkou a záhadným půl milionem?
Video se připravuje ...