Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Smál se Vaňkovi, teď má Lavi problém? Policie zkoumá Štáfkovu krev kvůli drogám!

Autor: top

Zapomněl, že už není před kamerou v roli ztroskotané fotbalové hvězdy Juliuse Lavického? Hlavní představitel seriálu Vyšehrad Jakub Štáfek (26) má v civilu opletačky s policií kvůli omamným látkám!

Bylo to celkem odvážné, když se v úterý poškleboval dvojici Kopic – Vaněk. „Kluci, kluci... By mě zajímalo, jak to druhej den po tom kombu (pilulky a kokain) asi kopalo,“ psal v roli Lavického na Facebooku. „Ten scénář Vyšehradu se píše sám. Jedna školácká chyba za druhou.“

Otázkou je, jestli se školácké chyby nedopustil sám. Podle informací Blesku se mu totiž přihodila jistá »velikonoční příhoda«. Když jsme se právě těmito slovy herce na onu událost zeptali, nereagoval, avšak vzápětí se ozvali lidé z jeho okolí s dotazem „ohledně Jakuba Štáfka a nějaké silniční policejní kontroly“.

Lavi se vysmál Vaňkovi s Kopicem kvůli drogové aféře: Školácká chyba! - čtěte ZDE »

Bednář motá ruličku z bankovky.
Bednář motá ruličku z bankovky.

Štáfka totiž o Velikonocích zastavila v autě policejní hlídka a podrobila ho testu na přítomnost omamných a psychotropních látek! „K testu přistupují policisté zpravidla po negativní dechové zkoušce v případě, kdy mají podezření, že by řidič mohl být pod vlivem jiných návykových látek,“ vysvětloval v minulosti běžnou praxi policejní mluvčí Jozef Bocán.

„Bez ohledu na výsledek orientačního měření je policista oprávněn vyzvat řidiče k odbornému lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu. Zejména v případě pozitivního orientačního testu je k prokázání ovlivnění řidiče návykovou látkou nutný krevní rozbor!“

A právě krevnímu rozboru se Štáfek podle sdělení lidí ze svého okolí podrobil. Na výsledky se nyní čeká.

Řítí se jak lavina! Lavický předvedl na hřišti kličky i parádní trefu
Video se připravuje ...