Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Polibek Řepky a Kristelové v Itálii, jenže…: Ztratili se v Římě!

Autor: nem

Má-li být jejich láska věčná, museli si na ni dát štempl ve Věčném městě. Fotbalový raubíř Tomáš Řepka (43) a jeho milá Kateřina Kristelová (37) se vydali na dovču do italské metropole.

On, něžný barbar. Ona, sličná televizní moderátorka. Jsou jako Gregory Peck a Audrey Hepburn v nesmrtelném bijáku Prázdniny v Římě.

„Do Říma s láskou. Už bylo na čase, aby mi ukázal Itálii,“ raduje se šťastná Kateřina na sociální síti. Jasně, Tomáš zná »Itálii« ze zkrachovalých vztahů s první ženou Renatou a s druhou manželkou Vlaďkou Erbovou... A pak také ze štace ve Fiorentině, kde za »Fialky« odkopal 88 zápasů v Serii A. Ale Katka má určitě na mysli zemi pod Apeninami...

Turisté cudně klopili zraky, když Kateřina vlepila Tomášovi smyslný polibek u Fontány di Trevi. „Máte do ní hodit tři mince. Jednu proto, abyste se do Říma vrátili, druhou proto, abyste si vzali Itala nebo Italku a třetí, abyste tady měli svatbu. Nám stačila jenom jedna,“ píše tajuplně k fotce Kateřina Kristelová .

Byl ten peníz na návrat, nebo na kolosální veselku u Kolosea? Těžko říct, když další snímek, kterým se z Itálie pochlubili, byl ten, jak Řepka hledí do mapy a neví, kudy se vydat…

Ta mlaskla až do Čech! Kristelová dala Řepkovi v Římě sladký polibek.
Ta mlaskla až do Čech! Kristelová dala Řepkovi v Římě sladký polibek.