Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Fotbalista Pokorný si bere dívku, kterou zná 19 let. Svatba bude česko-vietnamská

Autor: pv

Skloubí tradice dvou národů a užijí si svatbu. Fotbalista Lukáš Pokorný si ve čtvrtek bere vietnamskou přítelkyni Chi, se kterou se znají od čtyř let. V rozhovoru pro iSport TV prozradil, jaká specifika jejich dvojnásobná veselka bude mít.

Pátek nebo víkend? Zapomeňte. Pokorný si bere svou vyvolenou ve všední den. „Určili nám to mniši podle horoskopu. Je to prý náš ideální den,“ řekl fotbalista hájící barvy francouzského týmu z Montpellier. Aby toho nebylo málo, chystají se obřady hned dva.

„Budeme mít dvě svatby. Ve 12 hodin začneme klasickým českým obřadem, a pak obědem. Večer přijedou další hosté a uděláme druhý obřad. Budeme sedět na podiu a moderátor nás bude podrobněji představovat a vyprávět například o tom, jak jsme se seznámili. Pro hosty je to hlavně o tom, že se tam přijdou najíst,“ smál se Pokorný, kterého vyděsilo, že se podle vietnamských tradic zvou na svatbu všichni známí rodiny.

Fotbalista Pokorný chystá svatbu. Bude česko-vietnamská
Video se připravuje ...

„Viděl jsem fotky z vietnamské svatby a bylo tam třeba 500 lidí. Vyrazilo mi to dech. Měl jsem strach, kolik to bude stát,“ zoufal si fotbalista. Nakonec si oddechl, že to taková velká akce nebude. Sám dokonce svatbu nikdy neplánoval, ale časem změnil názor.

„Když jsem poznal tu pravou, tak jsem své přesvědčení otočil. Nejsem před obřadem nervózní. Spíš se na to těším, jak to bude vypadat, a jak uvidím Chi u oltáře.“

Vánoce strávili snoubenci spolu.
Vánoce strávili snoubenci spolu.

Pokorný: Největší problém ve Francii? Najít si tu nejlepší restauraci!
Video se připravuje ...

Pokorný o Francii: Z jiných lig se asi do reprezentace dostává lépe
Video se připravuje ...