Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

První foto Ronaldových dvojčat! Moje nové lásky, zářila hvězda Realu

Autor: pav

Zatímco fotbalový svět řeší jeho setrvání v Realu Madrid i selhání jeho Portugalska v semifinále Poháru FIFA, Cristiano Ronaldo má úplně jiné starosti. A to podstatně příjemnější. Po nevydařeném zápasu s Chile (0:1 po penaltách) na Facebooku potvrdil, že stal otcem dvojčat a po několika hodinách přidal i první fotografii. "Jsem tak šťastný, že mohu mít v náruči své dvě nové lásky," napsal Ronaldo ke snímku.

Po výkonu na stadionu v Kazani to nevypadalo, že by Ronaldo měl moc důvodů k radosti. Portugalci nedokázali najít recept na Chilany, především pak na bezchybného brankáře Claudia Brava, který vychytal všechny tři penalty v rozstřelu. Mistři Evropy, kteří toužili po dalším zlatu, si tak z Poháru FIFA přivezou přinejlepším bronz.

U boje u něj už ale jejich kapitán nebude. "Byl jsem, jako vždy, k službám svému národnímu týmu, tělem i duší. A to přesto, že se mi narodili dva synové," napsal Ronaldo, který si jinak soukromí pečlivě střeží, po prohraném zápase na svůj oficiální facebookový profil.

Pyšný táta Ronaldo se poprvé vyfotil s dvojčátky, které mu porodila neznámá matka
Pyšný táta Ronaldo se poprvé vyfotil s dvojčátky, které mu porodila neznámá matka

Na zápas o třetí místo dostal volno a odletěl se podívat na novorozená dvojčata, za což poděkoval šéfovi portugalského fotbalu. "Přístup prezidenta fotbalové asociace mě dojal, na to nikdy nezapomenu. Jsem šťastný, že konečně mohu být se svými dětmi," dodal čtyřnásobný držitel Zlatého míče na Facebooku.

Ronaldo už má sedmiletého syna Cristiana juniora s ženou, jejíž identitu nikdy neodhalil. I to, kdo je maminkou dvojčat, zůstává zastřeno tajemstvím. Ví se jen, že se jedná o náhradní matku žijící v se Spojených státech.

Ronaldova rodina by se brzy mohla rozšířit ještě více. I jeho přítelkyně, modelka Georgina Rodríguezová, je totiž těhotná. Podle zpráv anglického tisku je v pátém měsíci a 32letému Cristianovi má porodit holčičku.

VIP MIX: Řepka něco chystá, Ronaldova dvojčata, biatlonistka prodala přednosti
Video se připravuje ...