Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tenista Rosol se pochlubil novou láskou: V Londýně už líbá jinou!

Autor: top

Tady už není co tajit! Tenista Lukáš Rosol (31) se pochlubil novou přítelkyní. Další důkaz, že manželství s Michaelou Ochotskou (32) spěje definitivně k rozvodu...

Zatímco pletky s fitness trenérkou Anetou Znamenáčkovou vyústily na konci loňského roku jen v krátký románek, tohle vypadá na vážnější vztah!

S novou láskou už jsou tak daleko, že ji daviscupový reprezentant tento týden vzal do Londýna, kde mu v roli fanynky pomohla k postupu z kvalifikace do hlavní soutěže slavného Wimbledonu.

„Ona hrávala dříve taky tenis, takže tomu rozumí a ví přesně, kdy má fandit a jak mě má podporovat. To se mi na ní líbí, jsme na jedné vlně,“ vyznal se 213. hráč světového žebříčku pro server tenisovýsvět.cz.

Nová přítelkyně Rosolovi v Londýně fandila.
Nová přítelkyně Rosolovi v Londýně fandila.

Pohledná blondýnka utvořila u travnatých dvorců fanklub spolu s kondičním trenérem Danielem Hejretem, při zápasech Lukáše hlasitě hecovala a za vítězství od ní přímo na kurtu dostal odměnu v podobě vášnivého polibku.

„Jsou skvělí. Mám díky tomu čistou hlavu a získávám nový impuls do dalších turnajů a zápasů. Moc mi pomáhají,“ řekl Rosol na adresu dvou nejbližších podporovatelů.

Kdo přesně je jeho nynější múza prozradit nechtěl. „Jméno vám zatím neřeknu,“ mlžil. Blesku se ale podařilo podrobnosti zjistit. Kdo je utajovaná blondýnka?