Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Hvězda Ledecká konečně shodila kombinézu! Vezme vás na sexy výlet

Autor: zal

Za kormidlem brázdí blankytné vody Jónského moře a chytá bronz. I tak vypadá příprava snowboardové hvězdy Ester Ledecké (22), která v Řecku samozřejmě odhodila kombinézu, na olympijskou sezonu.

Její otec Janek si řeckou Lefkadu zamiloval a jezdí sem v létě už řadu let. „Od dvou hodin odpoledne na plážích perfektně fučí a my si to můžeme pěkně užít na prkně,“ vysvětluje známý zpěvák. A Ledecká kvůli téhle rodinné »dovolené« určitě neprská. Na vlnách je po vzoru táty jako doma.

Konečně zahodila kombinézu! Ester Ledecká se v Řecku prohání na lodi v bikinách.
Konečně zahodila kombinézu! Ester Ledecká se v Řecku prohání na lodi v bikinách.

Uvozovky u slova dovolená jsou na místě. Mistryně světa v obřím slalomu totiž u moře nabírá potřebnou fyzičku. Jestli je totiž hyperaktivní Ester něco proti srsti, pak je to lenošení. „I když přijedu do Řecka a řekneme si, že bude týden bez tréninku, tak to stejně nevydržím. Jdu na vodu, jdu se proběhnout, protože to mám v sobě a den bez pohybu mi připadá chudý,“ popisuje, jak to má nastavené.

Tentokrát se ale nepochlubila fotkou z vodních lyží či windsurfu jako loni. Ester se proměnila v sexy kapitánku, která prohání svůj člun podél pobřeží. „Jedeme na výlet?“ popíchla na Facebooku své fanoušky.

Ledecká tak velký triumf ani nečekala: Za sezonu jsem na sebe pyšná
Video se připravuje ...