Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Krásky s mikrofony ČT Monika Čuhelová a Hana Ježková: Utíkají z televize!

Autor: zal

Umí se upocených sportovců fundovaně zeptat a ještě u toho skvěle vypadají. O to těžší bude pro fanouška překousnut, že reportérky Monika Čuhelová (30) a Hana Ježková (34) v České televizi končí.

Léta se srdnatě na veřejnoprávním kanálu rvaly s tím, aby z fotbalistů a hokejistů dostaly víc než to zpropadené »tak určitě«. A šlo jim to náramně. Jenže teď usoudily, že nadešel čas Kavčí hory opustit.

Monika Čuhelová strávila ve fotbalové redakci pět let. „A bylo to krásných pět let,“ vzpomíná. Pro odchod prý hovořilo víc důvodů a tím hlavním byla touha zažít něco nového.

„Ale na plány se mě neptejte. Vlastně žádné nemám. Přesouvám se do Spojených států, kde mám rodinu,“ prozrazuje s tím, že si to za oceánem oblíbila. I proto teď téměř vylučuje, že by se před kamery ještě někdy vrátila. „Nikdy neříkej nikdy, ale teď si to nedokážu představit,“ říká Monika.

O stálici s mikrofonem v ruce však přijdou i hokejoví fanoušci. Další humorný rozhovor podobný tomu s Finem Kontiolou, který jí na všechny tři otázky zákeřně odpověděl jen »To nevím«, už pro ČT neudělá Hana Ježková.

„Iks let jsem pro ni pracovala externě, což má své výhody i nevýhody. V médiích dělám od 16 let a po dlouhé úvaze jsem se rozhodla, že je čas na změnu. Chtěla bych mít o víkendech volno,“ vysvětlila Hanka a ke svým dalším plánům dodala: „O nich nemůžu mluvit. Jsem teď ve výběrovém řízení.“

Sporťačka z České televize v dresu Zbrojovky Brno. Sluší jí to!
Sporťačka z České televize v dresu Zbrojovky Brno. Sluší jí to!

Sportovní moderátorka Monika Čuhelová: Flirtují s ní fotbalisté?
Video se připravuje ...