Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tančení na hrobě? Tvrdík se pustil do sparťanů. Kopyto, napsal Lavi

Autor: med

Doufal ve velký obrat a postup do Ligy mistrů, ten ale nepřišel. Bosse Slavie Jaroslava Tvrdíka to pořádně naštvalo. A ne tak ani výkon svěřenců Jaroslava Šilhavého proti nepříjemnému APOELu (0:0), ten spíše chválil. Ale reakce fanoušků z nepřátelského tábora. A tak se šéf „sešívaných“ pustil na Twitteru do sparťanů.

Slavia byla jasně lepší, ale APOELu nedokázala dát ani gól. Proto jí postup unikl. „Srdce bylo, góly ne,“ litoval šéf klubu Jaroslav Tvrdík. „Ale je to určitě bez ostudy. Děkujeme fantastické Tribuně Sever i všem fanouškům. Po dvou letech ve Slavii není Evropská liga špatná. Bojujeme dál!“ dodal povzbudivě na Twitteru.

SESTŘIH: Slavia - APOEL 0:0. Tlak i spousta šancí, ale sen o LM je pryč
Video se připravuje ...

Jenže záhy se vytočil. Ne už na neustále zdržujícího soupeře, ten to schytal dřív. Ale trochu překvapivě na fanoušky rivalské Sparty. „Pro sparťany zde. K tomu, abych tančil na Vašem hrobě, jsem se zatím nesnížil. A že těch příležitostí za dva roky bylo. Na derby pa, hrdinové,“ napsal Tvrdík a rozpoutal vášnivé debaty.

Do diskuze se zapojili nejen fanoušci obou táborů, ale například také účet Juliuse Lavického z Vyšehradu. „Ty vole, ty seš kopyto Jardo,“ napsal „Lavi“, který si i v seriálu z bosse Slavie jako velký sparťan občas utahoval.

Poznámku ke stížnostem Slavie si neodpustil ani jiný sparťan, David Novotný. "Možná za to opravdu může simulování. Kdyby prvních 10 minut na Kypru nesimulovali fotbal, třeba by postoupili..." napsal na Twitteru.

Tak jako tak si Slavia svůj velký sen o Lize mistrů nesplnila. A litovala především zahozených šancí. „Produktivita nás stála postup. Nechci dělat z APOELu nějaké chudáky, ale je pravda, že šance na Ligu mistrů byla velká,“ mrzelo trenér Jaroslava Šilhavého.

Šilhavý: Škoda, měli jsme velkou šanci na postup
Video se připravuje ...

Hušbauer po APOELu: Nosítka třikrát za poločas, to je moc
Video se připravuje ...

Bořil po vypadnutí z LM: Zdržování APOELu? Měl jsem nervy
Video se připravuje ...

Souček: Chyběl nám gól z prvního zápasu
Video se připravuje ...