Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Takhle slaví Vánoce Beckhamovi. Za osm milionů v ráji na Maledivách

Autor: rjm

FOTO | Vánoce v ráji? Pro Davida Beckhama žádný problém. Světoznámý anglický fotbalista si je užívá s rodinou v luxusním středisku One & Only Reethi Rah na Maledivách. Vyrazil tam spolu s manželkou Victorií a čtyřmi dětmi hned na jedenáct dní. Fotbalista, jenž hrál naposledy v zámoří za LA Galaxy, za to zaplatí asi čtvrt milionu liber (téměř 8 milionů korun).

David Beckham je zvyklý na luxus a dobré zacházení. Vánoční pohádka v podobě hotelového komplexu se 130 soukromými domečky, dvanácti plážemi, čtyřiceti bazény a vlastním hydroplánem je nejspíš přesně to, co bývalý anglický reprezentant hledal.

Beckhamovi budou bydlet v místě, které stojí 8600 liber za noc, tedy denně je pobyt stojí šest liber – téměř dvě stě korun – za minutu. Kdyby se tam ale jeho nejbližším nelíbilo, pro jistotu si rezervoval ještě tři jiná místa. Každé za 3700 liber za noc. Tedy jen za ubytování utratí balík v podobě skoro 217 000 liber.

K tomu je třeba připočítat speciálně připravované večeře v restauraci Swish, které budou stát přinejmenším dalších 150 liber každý den. Co dalšího Beckhama na Maledivy přitáhlo? Sedmatřicetiletý záložník se tam může v pohodě udržovat ve formě. K dispozici má tenisové kurty, může se věnovat potápění, a když se mu zachce, může se proměnit třeba v rybáře.

Zkrátka nepřijde ani jeho manželka Victorie, ta může využít třeba lázeňské procedury v luxusu. Připraveny jsou vířivky, křišťálové parní místnosti, sauny a také ledové stimulující fontány.

Zdroj listu The Sun řekl, že jde o nejlepší resort na Maledivách a místa, která si Beckhamovi vybrali, jsou nejdražšími v komplexu. Rodina známého fotbalisty si užívá v maledivském ráji už dva dny, do hotelu odletěla soukromým letadlem. Beckhama tak budou pohádkové Vánoce stát necelých osm milionů korun.

Takového luxusu si na Maledivách užívá o Vánocích David Beckham s rodinou
Takového luxusu si na Maledivách užívá o Vánocích David Beckham s rodinou