Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vdova Demitrová točí v Rusku film o manželovi: V baru se zapletla do bitky!

Autor: ps

Ač se to zdá neuvěřitelné, kývla na natáčení dokumentu v místě, kde při letecké katastrofě u Jaroslavle přišla o svoji velkou lásku Pavola Demitru (†36). Vdova Majka se vydala do Ruska, aby na kameru zvěčnila bolestivé životní zkušenosti. Jenže na dalekém východě se v baru zapletla do bitky!

Demitrová sebrala všechny síly a odjela natáčet do Ruska. Jenže ne letadlem, ale vlakem! Strach z létání se v pozůstalých stále projevuje, Majka není výjimkou. Při návštěvě smutečních míst, památníků a pomníků prý byla velmi statečná.

„Překvapilo nás, že lidé v Rusku na mrtvé hokejisty nezapomínají. Na každém druhém autě jsme viděli symboly 7–9–11, které tu hrůznou událost připomínají,“ popsal Novému Času situaci v Jaroslavli a okolí Peter Havier, jenž Majku a Demitrova otce na cestě doprovázel.

Zažili však také pořádné drama! Večer před odjezdem se v jednom místním baru strhla hrozivá hromadná potyčka. „Když jsme ale těm bitkařům řekli, že je mezi nimi také vdova po Palu Demitrovi, okamžitě přestali,“ upozornil Havier, podle něhož to jen dokazuje, jak velké jméno si Demitra v Rusku vydobyl…