Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Fotbalového potížistu Fenina vyhazují ze Slavie: Vánoce pod psa!

Autor: nem

Zřejmě si dokážete představit lepší vánoční dárek než vyhazov z klubu. Právě ten nyní rozbaluje fotbalový průšvihář Martin Fenin (26). Slavia mu pod stromeček poslala vzkaz, že by si měl sbalit fidlátka.

„Jednání s Martinem můžou vést k ukončení jeho působení ve Slavii,“ oznámil ředitel červenobílých Jaromír Šeterle. Jinak řečeno: „Koukej mazat!“ Jak je dnes »Feňovi«, který před dvěma lety ve Frankfurtu přežil těžké zranění hlavy po pádu z okna pod vlivem antidepresiv a alkoholu?

Labrador a Kozička

Šedivé středeční dopoledne. Je vlezlá zima jako na motorce. Ulicí v centru Prahy se šourá zkřehlá, skrčená osoba v teplákách. Choulí se do kapuce péřovky, na vodítku má mladého labradora a za pasem kostičku – pouzdro se sáčky na pejskovy bobky. Tohle mu zbylo?

„Nezlobte se, ale nechci nic rozebírat. Mám dovolenou,“ vysvětluje se Fenin kousek od vyhlášeného baru Kozička. Časté návštěvy tohoto šantánu mu prý štaci u sešívaných také nevyšperkovaly… „Chodí tam snad obden,“ pověděl zdroj ze Slavie.

Zachrání ho láska?

Pět minut venčení musí psisku stačit. Martin totiž vyráží do Německa. „Pendluju. Jedu za přítelkyní. Studuje tam, bude dělat zkoušky. Tak hezký svátky,“ loučí se a myslí na rozkošnou brunetku Katharinu Kersten. Její láska ho vytáhla z bryndy, když před rokem po vypoklonkování z Chotěbuzi nevěděl kudy kam. Dokáže to zase? Tak, aby tohle nebyly Vánoce úplně pod psa…