Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Odložily kopačky, ukázaly krásu. Fotbalistky z nároďáku jsou kočky!

Autor: spo

FOTOGALERIE | Svlékly dresy, zuly kopačky a odhalily svůj sex-appeal. Fotbalové reprezentantky nafotily žhavý kalendář pro dobrou věc! Finančním ziskem z prodeje chtějí pomoci nemocné holčičce.

Ani byste nepoznali, že tyto načančané dámy v šatech mají nejraději ze všeho fotbal. Den co den se prohánějí po trávníku s míčem u nohy, chodí do soubojů a střílí góly. Ke všemu jim to jde náramně, protože reprezentují Česko!

PODÍVEJTE SE, JAK TO FOTBALISTKÁM SLUŠÍ:

Svlékly dresy, zuly kopačky a odhalily svůj sex-appeal. Fotbalové reprezentantky nafotily žhavý kalendář pro dobrou věc! Finančním ziskem z prodeje chtějí pomoci nemocné holčičce.
Svlékly dresy, zuly kopačky a odhalily svůj sex-appeal. Fotbalové reprezentantky nafotily žhavý kalendář pro dobrou věc! Finančním ziskem z prodeje chtějí pomoci nemocné holčičce.

Kalendář ale odhalil jejich ženskou stránku, kterou navíc chtějí pomoci čtyřleté Michalce. Přestože se narodila zdravá ve třetím měsíci života se pro ni i okolí všechno změnilo. Byla na očkování (hexa plus synflorix) a po něm se vývoj zastavil. Nyní Míša jen leží doma ve Stříbře a čeká na pomoc.

"Diagnóza nám vyrazila dech, kdybych to měla shrnout do jednoho slova, tak bych zvolila průšvih," říká paní Petra, maminka malé Míšy. Problém je i v tom, že české zdravotní pojišťovny na toto léčení nepřispívají ani korunu...

Na této adrese muzik@fotbal.cz si můžete kalendář objednat a pomoci Míše. Cena je minimálně 250,- Kč za kus, což ale nezabraňuje přispět i více. Další informace najdete na stránkách zfotbal.cz.Foto youtube.com/ceskarepre

Podle sekretáře KFŽ Zdeňka Mužíka půjdou proto získané finance z prodeje kalendáře na Michalky rehabilitaci. "Čtrnáct dní v Piešťanech stojí přibližně 60 tisíc korun a rádi bychom tam Michalku vyslali na jaře i na podzim," uvedl Mužík.

Právě u něj (muzik@fotbal.cz) si můžete kalendář objednat a pomoci Míše. Cena je minimálně 250,- Kč za kus, což ale nezabraňuje přispět i více. Další informace najdete na stránkách zfotbal.cz.