Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jaromír Jágr odhalil tajemství stavařů v Soči: Pomáhal jim Zdeněk Macura!

Autor: tas

Hokejista Jaromír Jágr v tom má jasno! Náš historicky nejlepší hokejista totiž odhalil tajemství, které Rusové pečlivě střežili. Olympijskou vesničku v Soči jim totiž pomáhal stavět Čech! A není to nikdo jiný než náš největší ochránce ženských práv Zdeněk Macura!

Problémy při stavbě olympijské vesnice měli Rusové, když necelý týden před zahájením zimní olympiády neměli dodělaných přes 720 pokojů pro závodníky z celého světa. A není se co divit, inspiraci prý měli u Zdeňka Macury!

Jaromír Jágr tuto informaci odhalil na svém facebookovém profilu, kde ji sdílel se svými fanoušky. Podle Jardy Macura dokonce celou vesnici navrhoval a pomáhal stavět. A jak na to přišel? Viděl totiž Macurovu chaloupku pro týrané ženy, kterou Zdenda staví z palet, a hned mu to secvaklo!

Takhle Jaromír Jágr své fanoušky informoval o tom, kdo asi mohl postavit olympijskou vesnici v Soči.Foto Facebook

Macura totiž svou chaloupku staví o rozměrech 6 krát 3 metry, navíc sám bydlí v malém bytečku a podobně to podle fotek vypadá i v Soči. Macura se ale podle Jágra zasadil o málo vídaný jev ve vesničce, v některých pokojích je totiž koupelna jen s jednou toaletou!

Tato možnost očividně nikoho, kromě nejproduktivnějšího Čecha v NHL, nenapadla! A jak napsal Jarda: "Snad nám to přinese štěstí!"

Jaromír Jágr odhalil tajemství stavařů v Soči!
Jaromír Jágr odhalil tajemství stavařů v Soči!