Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Dojemný průřez životem Michaela Schumachera: Od plenek až k dětem…

Autor: ps

Příběh legendárního pilota F1 Michaela Schumachera (45), který po pádu na sjezdovce ve Francii upadl do komatu, otřásl celou planetou. Chcete vidět průřez jeho životem, jak miluje své děti a jak rád trávil chvíle se svojí manželkou Corinnou? Podívejte se na dojemné video.

Palce, aby se legendární závodník uzdravil, drží snad každý. Jeho nešťastná nehoda na svahu v Meribelu ho přesunula do jiného života. Už dva měsíce leží nehybný na lůžku v nemocnici Grenoblu a stále spí.

Poslední zprávy o Schumacherově zdravotním stavu navíc nejsou příliš příznivé. Gary Harstein, bývalý šéflékař formule 1, jenž se ve svých odhadech o Michaelovi dosud nemýlil, nevidí šance na uzdravení dobře.

„Pokud nedýchá bez pomoci a nevykazuje známky smysluplné interakce s okolím a zároveň má nevratně poškozený mozkový kmen. Je pravděpodobné, že Michaelovi doktoři s rodinou už diskutovali o ukončení léčby. Neboť v takovém případě neexistuje naděje na uzdravení.“

Pojďme si tedy připomenout krásné chvíle, které Schumi během života strávil se svojí rodinou. Připravte se ale, že uvidíte velmi dojemné obrázky.

Michael Schumacher při svatbě se svojí ženou Corrinou
Michael Schumacher při svatbě se svojí ženou Corrinou