Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C

Láska mezi Šeredovou a Buffonem úplně nevyprchala: Dováděli s dětmi v Brazílii na pláži!

Autor: ps

Je konec, rozvádí se. Poslední týdny se o Aleně Šeredové (36) a italském brankáři Gigi Buffonovi (36) nepsalo nic jiného. Jak je ale vidět, jejich láska tak úplně nevyprchala! Společně dováděli s dětmi na brazilské pláži.

Co na tom, že Itálie předvedla skandální výkon a po prohře s Uruguají (0:1) vypadla z fotbalového mistrovství světa. Její gólman Gigi Buffon se pár hodin poté usmíval.

Měl u sebe své dva syny Davida Leeho (4) a Louise Thomase (6) a také manželku Alenu , s níž u soudu řeší rozvodové papíry. Ale je to opravdu tak horké? Na pláži v Recife to totiž podle italských médií vypadalo tak, že se k sobě velmi mají. Usmívali se na sebe, dováděli s dětmi, vypadali jako spokojená rodinka! Přesně tak, jak to na rok starých fotkách z Brazílie. Tehdy zde Buffon hrál o Pohár FIFA.

Už před šampionátem Gigi žadonil, aby za ním Alena s dětmi přijeli. Přesto, že měli manželskou krizi! „Byl bych šťastný, kdyby je přivedla na stadion a byla tam s nimi,“ prosil Buffon svoji expartnerku přes média. „Nesmíme nikdy zapomenout, že je naše povinnost, abychom pro děti udělali vždycky to nejlepší. Alena je v tomto směru fantastická,“ ocenil českou modelku. Dočkal se a česká modelka se v Brazílii ukázala.

Podle toho, jak se tam k sobě chovali, se klidně může stát, že jejich láska tak úplně nekončí. Tihle dva patří k sobě, třeba se jim to ještě povede dát dohromady a rodinu nakonec nerozdělí…

Alena Šeredová byla v průběhu zápasu s Uruguayí hodně smutná
Alena Šeredová byla v průběhu zápasu s Uruguayí hodně smutná