25. června 2014 • 22:38

VIDEO: Neymarovi míč nespadne. Na tréninku bavil davy Brazilců

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poté, co dvěma brankami pomohl sestřelit Kamerun, ho celá Brazílie miluje snad ještě víc než doposud. Neymar si vychutnává obdiv a slávu i během tréninků. Na lehkém pozápasovém vyklusání, kdy většina týmu jen kroužila kolem hřiště, si 22letý ostrostřelec vzal míč a nadšeným fanouškům ukázal, jak si se svou milou "hračkou" rozumí.



Neymar . Tohle jméno v Brazílii znají snad i nemluvňata. Momentálně neexistuje sledovanější osoba. Každý krok, který mladý talent udělá, se dopodrobna rozebírá, televizní či jiný druh signálu ho okamžitě vysílá do celého světa.

Muž, který na probíhajícím šampionátu vstřelil už čtyři branky, si ale žádný tlak nepřipouští. Naopak si každý okamžik užívá. Neymarovi nejvíc vyhovuje, když je ústřední postavou a tým spoléhá výhradně na něj.

Na tréninku nemá žádný zakaboněný výraz, naopak. Ochotně se podepisuje fanouškům, vtipkuje se spoluhráči. V momentě, kdy ostatní hráči vyklusávali únavu po náročném boji s Kamerunem, si Neymar vzal míč a žongloval s ním po celém hřišti.

Domácí klenot balon evidentně poslouchá. Během minutového videa hráči ani jednou nespadne na zem, vypadá, že na jeho nohách je přilepený. Brazilští fanoušci přihlížející tréninku jen pištěli. Na vlastní oči viděli, že jejich klíčový hráč disponuje výtečnou technikou a nachází se ve skvělé formě i ideálním mentálním rozpoložení.

VIDEO: trénink Brazilců a žonglování hvězdného Neymara

Speciální příloha iSport.cz k MS ve fotbale 2014 v Brazílii zde »

Když kouzlí Neymar. Takové finty předvedla brazilská hvězda proti Kamerunu
Když kouzlí Neymar. Takové finty předvedla brazilská hvězda proti Kamerunu

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud