Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Manželka hokejové legendy: Janet Gretzky je sexy i po pěti dětech!

Autor: pv, iSport.cz

Stále má šmrnc a kouzlo, kterému koncem osmdesátých let podlehl i nejlepší hokejista historie Wayne Gretzky (53). V roce 1988 si vzal sexy herečku Janet Jones (53) a zplodili spolu pět dětí. Jak je vidět, na kráse to elegantní blondýnce neubralo. Janet není typická hokejová manželka.

Stále pokračuje v herecké kariéře. Naposledy se objevila v hlavní roli ve snímku The Sound and the Fury. Film propagovala začátkem září na festivalu v Benátkách anebo naposledy v Torontu.

V Kanadě s ní byla i rodina. „Mami, to je poprvé, co jsme js e v Torontu kvůli tobě a ne zápasu ápasu táty,“ prozradila Janet, co jí řekli í potomci. I manžel Wayne svou životní lásku v kariéře podporuje. oruje. „Jsi v tom filmu úžasná. Moc ses mi tam líbila,“ řekl čtyřnásobný sobný vítěz Stanley Cupu.

Na plátně je v tomto příběhu nejstarší osobou, ale vůbec to Janet nevadí. „Vím, že nejsem ve skutečnosti tak stará. Kolem mě je tam hodně mladých herců, ale vycházeli jsme v pohodě. Vždyť mám děti v jejich věku,“ smála se playmate roku 1987.

Ve šlépějích matky, co se týče lechtivých fotek, jde i její dcera Pauline (25). Na sociální sítě neustále hází vyzývavé snímky v těsných plavkách a neustále přijímá nabídky na focení od prestižních pánských časopisů. Do naha ale určitě nepůjde. Zakázal by jí to její snoubenec, golfista Dustin Johnson.

Ani přibývající roky Janet Gretzky neubraly na půvabu
Ani přibývající roky Janet Gretzky neubraly na půvabu