Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno 21°C

Rosický za Arsenal opět nehrál a Blesk.cz vzkazuje trenérovi: Wengere, zbláznil ses?!

Autor: vba

Slíbil Tomáši Rosickému (33), že si konečně zahraje. Jenže ani proti Dortmundu mu kouč Arenalu Arséne Wenger (64) nedal čuchnout! Tápajícímu Özilovi přitom dál nepochopitelně věří!

„Bude hrát. Jsou tak domluveni,“ říkal ještě v pondělí Rosického manažer Pavel Paska. Byla to však lež! Český kapitán nakonec celý zápas proti svému bývalému klubu (0:2) proseděl jen na lavičce, Wenger ho totiž do boje neposlal ani v době, kdy Arsenal prohrával... „Vždyť jsme potřebovali někoho, kdo umí u soupeřova vápna vykouzlit nečekanou přihrávku. A přesně to Rosický dělá,“ kroutili po utkání hlavou fanoušci Kanonýrů.

Wenger tak zřejmě »Rosu« definitivně odepsal. Letos mu dovolil odehrát jen 21 minut – v anglickém Superpoháru a předkole Ligy mistrů. Jinak »malého Mozarta« trápí na lavičce, nebo dokonce na tribuně. Místo toho si hýčká Mesuta Özila (25), jehož si za 1,3 miliardy korun loni do klubu přivedl. A to přesto, že německý záložník je totálně z formy a od startu sezony se ještě nepodílel na žádné gólové akci...

„Vůbec netočíme hráče. Proč nehrají Chamberlain, Campbell a Rosický? Vždyť Özil je poslední dobou k ničemu a potřebuje si odpočinout,“ shodli se příznivci. Wenger by se měl tedy co nejrychleji probrat, od začátku ročníku vyhrál jen tři zápasy a fanouškům začíná docházet trpělivost.