Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Moderátorka Puhajková a tenista Štěpánek přistiženi: Pusinky na parkovišti!

Autor: Hana Zejdová, Petr Maňas

Jak se zdá, moderátorku Sportovních novin Innu Puhajkovou (28) to po hokejistech teď táhne k tenistům. Expartnerka Jaromíra Jágra (42) a Jiřího Tlustého (26) byla přistižena s dalším Jágrovým kámošem tenistou Radkem Štěpánkem (35).

Sport ovlivnil její pracovní, osobní, i milostný život. A i když se po rozchodu s Jágrovým kamarádem hokejistou Tlustým dlouho nikde s pánským doprovodem neobjevila, minulý týden byla přistižena po boku slavného tenisty.

„Z televize už všichni moderátoři odešli. Puhajková se na parkovišti objevila se Štěpánkem až v devět hodin a u auta se políbili,“ popsal svědek.

„Byl jsem na Nově, kam mě pozvali, abych komentoval transplantaci srdce pana Kodeše. Potkal jsem tam i Innu. Když říkala, že za dvacet minut končí, domluvili jsme se, že na ni počkám a zaskočili jsme na večeři. Pak jsme se rozešli a jeli každý domů,“ řekl Blesku Štěpánek.

Slaďoučká pusinka na přivítání a hurá na večeři. Tenista Radek Štěpánek si odvezl moderátorku Innu Puhajkovou.
Slaďoučká pusinka na přivítání a hurá na večeři. Tenista Radek Štěpánek si odvezl moderátorku Innu Puhajkovou.

O tom, že mezi ním a Innou je něco víc než přátelství, se spekuluje už od léta. Vztahu navíc nic nebrání. On je rozvedený a singl, stejně tak Inna, které to neklaplo s Tlustým. „Byl to takový vztah nevztah, moc to nešlo držet na dálku,“ svěřila se v červenci.

A právě to je období, od kdy se její jméno skloňuje v souvislosti se Štěpánkem. „S Radkem nás pojí dlouholeté přátelství, nic víc, nic míň,“ dušuje se Puhajková, která je ale známá mlžením o svých vztazích. Tlustého také dlouho zatloukala. Jestli šlo tedy ve tmě na parkovišti o láskyplný polibek, nebo o přátelskou pusu, ukáže až čas...