6. října 2014 • 10:40

Tvář FIFA 15 Michal Kadlec chatoval se čtenáři: Poraďte mi, jak Turky!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE ROZHOVOR | Fotbalový reprezentant Michal Kadlec odpovídal na dotazy čtenářů iSport.cz. Co obránce Fenerbahce Istanbul před zápasy v Turecku a Kazachstánu prozradil?



Michal Kadlec je na obálce FIFA 15 s Lionelem Messim.Foto EA Sports
Michal Kadlec v rozhovoru se čtenáři mimo jiné komentoval teoretický návrat Milana Baroše do reprezentace.

Zhodnotil práci bývalého kouče národního týmu Michala Bílka.

Uvedl, že při případném přestupu do české ligy by se rozmýšlel pouze nad dvěma kluby - Spartou a Slováckem.

A také prozradil, co ho nejvíc baví na sportovních hrách.

Michal Kadlec

bran998, 9. října 2014
Dobrý den, Michale. EURO 2016 se odehraje s 24 účastníky, místo současných 16. Považujete tohle rozhodnutí UEFA za správné, nebo se tímto novým systémem pouze sníží kvalita a atraktivita turnaje? Přeji mnoho úspěchů :)
Považuji to za správné, má možnsot hrát více celků. Bude to atraktivnější i pro diváky. Přitáhne to více lidí z více zemí. Je to motivace pro všechny celky. I pro ty, kteří se na EURO nepodívají. A teď mají tu možnost. Děkuji za otázky a omlouvám se, že jsem nestihl odpovědět na všechny. Blíží se reprezentační sraz, fanděte nám v kvalifikaci. A třeba si ve FIFA 15 vyzkoušejte zápas s Turky, a pak mi řekněte, co na ně platí :)
Roland, 6. října 2014
Dobrý den chtěl bych vědet jestli se pamatujete zapas z Eura 2008 když jste ztratily 2 goly vysledek z tureckem a prohaly jste.V patek čeka na vas pravě turecko a veřim že vyhrajete
Ano, ten si pamatuje každý moc dobře. Doufáme, že se takový zápas nebude opakovat. Ale naopak ten poslední, když jsme v Turecku před rokem vyhráli 2:0.
díky :) , 6. října 2014
Líbí se vám Istanbul? Kde se žije v Istanbulu?
Istanbul se mi líbí, hodně lidí říká, že by to bylo nejhezčí město, kdyby neexistovala doprava. Ta je někdy až krutá. Ale už jsem si zvykl, minulý rok jsem bydlel v asijské části, teď jsem se přestěhoval do evropské. Dá se říct, že Istanbul už trochu znám.
Hrdina, 6. října 2014
kdybys o vás měl velký zájem Galatasaray a trénér by vás ujistil že budete pravidelně hrát ... přestoupil bys te do konkurenčního klubu ?
Ne.
Petr1, 6. října 2014
Jaké hrajete hry nejčastěji? Jste konzolový nebo PC hráč? Co máte nejraději za žánr?
Mezi sportovními hry mám oblíbené fotbal, hokej i golf. Taky mě bavil třeba Tomb Raider, Call of Duty - to první i aktuální Ghost. Těším se na nové Call of Duty. Měl jsem i xBox i playstation, u které jsem zůstal. Mám PS4, který beru s sebou i na soustředění. Zahrajeme si po tréninku, ve volném čase. Je to takový relax. Oblíbený žánr je sportovní i střílečky.
Honza, 6. října 2014
Za koho nejčastěji hrajete ve Fifě?
Hraju za víc týmů, ale spíše ne úplně ty nejsilnější. Rád hraji ONLINE ligu, kde se to hraje podle toho, jaký si vyberete tým. Pak se proti vás postaví tým na stejné úrovni. To jsem hrál hodně, bavilo mě to. Mám rád hlavně, když mám vepředu rychlostní typy, kteří mohou jít jeden na jednoho. To je třeba Tottenham s Lennonem, Zenit s Hulkem, Dortmund...
stanislav, 6. října 2014
v čem vidíte největší sílu proti turecku ?
Turecko je individuálně velice dobré. Domácí prostředí bude dělat hodně. Jde o nepříjemného soupeře, který je schopné porazit i ty nejlepší celky. Bude důležité je nenechat, aby jim stouplo sebevědomí. Dobrá stránka je, že sebevědomí mají velké. Může ještě narůst, ale i naopak klesnout. Jestli se jim něco nepovede, tak disciplína jde stranou.
Honza, 6. října 2014
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jaký je Meireles jako člověk, ze zápasů ho zná jako "blázna", který do všeho vleti po hlavě. Díky za odpověď a přeji co nejvíce odehraných zápasů.
Děkuji. Meireles je skvělý člověk, něco jako Pavel Horváth, i když ten je jen jeden. Je to výborný kluk, srandista i skvělý zpěvák. Má výborný hlas. Je s ním sranda, i když nepije ani kapku alkoholu. Jeho tělo mluví za vše, celé tělo je komplet potetované.
Michal Petružela, 6. října 2014
Zdravím Michale, jako pamětník eura 95 v ANGLII bych se rád zeptal jak se má váš otec, co v současné době dělá a jestli je on vaším největším kritikem? Ať se daří .
Otec dělá ve Sport Investu, kde pomáhá s hráči na Moravě nebo německy mluvícími zeměmi. Ale jinak rodina bydlí v Uherské Hradišti. Kritikem teď už není, spíš jen kamarádem, se kterým se člověk může pobavit. Spíš je to na takovéto úrovni. Jinak se má dobře. Zdraví mu drží :)
Samko, 6. října 2014
Do kdy máte smlouvu ve fenerbahce? Hodláte ji prodlužovat ? díky
Smlouvu mám do léta 2016. Co bude potom, to člověk neví. Situace se ve fotbale rychle mění, uvidíme. Zatím jsem spokojený, jak to je.
Lukáš, 6. října 2014
Ahoj Michale, vyměnil bys EURO 2012 za MS v Brazílii? A v jaké zemi má pro tebe MS ve fotbale největší lesk - tak jako např. v tenise Wimbledon, ve F1 Monako nebo v hokeji Kanada?. Vše nejlepší nejen ve fotbale ;).
Nevyměnil, protože pro mě bylo EURO životní zážitek i díky tomu, že to bylo blízko ČR a bylo tam hodně českých fanoušků. I průběh byl kuriózní, po prvním zápase nás všichni odepisovali, a pak jsme postoupili do čtvrtfinále. Ale samozřejmě nás mrzí, že jsme na MS nepostoupili. Ve fotbale se to takhle nedá říct. Co mi třeba utkvělo v paměti, tak je finále Německého poháru proti Brémám. Bylo to show, choreo, fanoušci...
Tomáš, 6. října 2014
Myslíte si že je Petr Čech lepší než Courtois? A také jestli oba dva patří mezi top 5 brankářů? díky za odpověď a přeji hodně štěstí!!!!!!
Nemůžu hodnotit, oba dva jsou skvělí. Čechíno teď chytal deset let za jeden z nejlepších klubů na světě. Nyní přišel mladý kluk Courtois, který dostal šanci. Jestli patří do TOP 5, nevím, nejsem gólman. Nerad bych to hodnotil, ale rozhodně patří mezi nejlepší.
Hustoles, 6. října 2014
Rád bych věděl, pod jakým trenérem se ti hraje/hrálo lépe - pod Bílkem, či pod Vrbou?
Pod oběma se mi hrálo dobře. Oba dva jsou skvělí trenéři i lidé. Každý má jinou filozofii a mínění o fotbale, ale myslím si, že i za trenéra Bílka jsme odvedli kus práce. EURO bylo úspěšné. Za trenéra Vrby jsme teprve na začátku, kdy jsme kvalifikační cyklus začali výborně a doufejme, že to takhle bude pokračovat.
Hustoles, 6. října 2014
Zajímá mě, jestli jsi v kontaktu s některými lidmi ze Sparty a zdali občas zavítáš na její zápasy, máš-li zrovna čas a pobýváš v ČR.
V kontaktu jsem s kluky, kteří jsou v nároďáku plus si voláme s masérem Stránským. Kontakt tam pořád nějaký je. Na zápasy mi to zatím nevychází, protože vždycky hrajeme i my. Takže mi to ještě nevyšlo, jinak ale Spartě fandím a přeju jí, aby letos získala titul. Stejně tak fandím Slovácku. Kdyby zopakovalo umístění z minulé sezony, tak budu spokojený.
adámek, 6. října 2014
Dobré dopoledne. Jaké slovo má u reprezentace Karel Brückner? Občas je i na tréninku. Z kolika procent ovlivňuje trénink a poté samotné utkání? Jsou chvíle, kdy trénink vede jen pan Brückner? Jak velký vliv má na nominaci a také samotnou hru tenhle trenér? Myslíte, že má ještě pořád nato, aby vedl reprezentaci i jako hlavní trenér nebo už roky nejdou odpárat nikomu? Je pořád v dobré kondici?
Jsme rádi, že pan Brückner s námi tady je. Spíš slouží jako takový asistent pro trenérský tým. Říká své názory z bohatých zkušeností. Když je nějaká příprava, nácviky, tak svůj nápad řekne a trenérský tým se o tom pobaví. Je to podobné jako u fotbalistů. Zápasů odtrénoval spousty, takového člověka v realizačním týmu jen vítáme.
gusta, 6. října 2014
Co Váš otec, bavíte se o fotbalu, je to velký kritik? Radí vám občas, jak moc nasloucháte jeho názorům? Do kolika let jde hrát vrcholově fotbal, klidně i do 40 let?
Bavíme se o fotbale, je to náš život. Dřív táta byl spíš ten kritik, než aby chválil. Nejvíc mi radil v začátcích. Vždycky tam bylo hodně jeho postřehů, co jsem měl zlepšit atd. Za to jsem rád. Teď už spíš hodnotíme zápasy, jak jsem to viděl já, jak on. Ale pořád říká svůj názor, když se mu něco nezdá. Bavíme se neustále o fotbale.
Martin B., 6. října 2014
Dobrý den, chtěl bych se zeptat v čem jsou jiné tréninky s trenérem Vrbou oproti Bílkovi?
To se těžko hodnotí, každý trenér má svoje tréninky. Ale de facto je to podobné, na srazu musíme vstřebat hrozně moc informací. Ukázat si to na videu, co chcete hrát, pak to trénovat na hřišti. Poziční hra, nácviky, standardní situace, hra na dvě brány v menším prostoru. Tréninky jsou podobné.
David Hertlík, 6. října 2014
Zdravím, je asi brzo mluvit o konci vaší kariéry. Mě jenom zajímá jedna věc, potáhne vás to zpět do Slovácka nebo to plánujete zakončit v cizině nebo třeba ve Spartě? Díky za odpověď a doufám že vaše odpověď bude znít: Slovácko :)
Samozřejmě bych se rád vrátil tam, kde všechno začalo, kde jsem nakoukl poprvé do ligy. Do velkého fotbalu. Uvidím, co bude. Nedokážu říct, jestli to bude cizina, nebo domov. Jak jsem už psal, kdybych se rozhodoval jít zpátky, tak Slovácko bude jeden z velkých kandidátů. Mám tam rodinu, kamarády. Fotbalový růst jsem zažil tam. Když bude všechno, jak má, tak bych se tam chtěl rád vrátil. Ale člověk teď nedokáže říct, co bude. Mám ale velkou radost z výkonů Slovácka v letošní sezoně. Směr, kterým se dali, je správný. Vždycky mám radost, když vyhraje a že se drží v popředí tabulky.
DaveACS, 6. října 2014
Ahoj Michale, existuje tady možnost, že by ses někdy v budoucnu vrátil zpět do Sparty a dohral tu poklidně svoji kariéru, nebo tě víc táhne zahraničí? Díky a přeji hodně úspěchů :)
Možnost návratu do Sparty existuje. Ještě jsem o tom nepřemýšlel. Určitě jsem zažil ve Spartě krásné roky, strašně rád na to vzpomínám. Je to jeden z klubů, které mám pořád v srdci.
Petr Peklák, 6. října 2014
Dobrý den, jak se cítíte na příští zápas ? Máme vás očekávat v základní sestavě ? Jak vnímá zápas vaše kabina (Fenerbahce)? Bude to pro vás o to zajímavější, když budete hrát proti vašim spoluhráčům ?
Cítím se dobře. Jestli budu v sestavě? To se zeptejte trenéra.
Radim, 6. října 2014
Zajimalo by me jestli pred zapasem dodrzujete sexualni pust a nebo radeji jdete do zapsu uvolneny 😃 Dekuji za odpoved
Jsem zavření na hotelu, takže dodržujeme :)
Tomáš, 6. října 2014
Ahoj Michale,za jaký klub bys chtěl hrát?jakého máš nejoblíbenějšího fotbalistu?Kdyby ti přišla nabídka Realu,Bayernu,Barcelony,AC Milánu nebo Chelsea jakou bys příjmul?Kdyby tě chtěl Sparta a Plzeň pro koho bys ses rozhodl? Díky
1) Nemám vyloženě vysněný klub, už to beru jinak. Za Barcelonu a za Real si už asi nezahraji. Ale jsem spokojený s tím, kde jsem byl, kde jsem hrál. Užívám si to. 2) Je jich víc, nedá se říct jedno jméno. Ale napíšu třeba Milana Petrželu, je pro mě záhadou, že když má 160 cm, tak jak je možné, že vyhraje hlavičku? Klobouk dolů :)
patrik jaros , 6. října 2014
Ahoj, zimě si měl udajne nabídku z Dortmundu je to pravda ??
Nabídku jsem přímo neměl, ale věděl jsem o nějakém zájmu. Dortmund měl hodně zraněných hráčů, nějaký kontakt tam proběhl. Ale pak se to vyřešilo samo a vyšumělo to.
12345, 6. října 2014
Viděl by jste rád zase mezi vámi Milana Baroše ? jaký máte na něj názor ? :)
To není otázka na mě. Já bych ho rád viděl, je to skvělý kluk i fotbalista. Je s ním hrozná sranda. Pro něj je škoda, že měl ty zranění. Jinak by byl pořád v zahraničí a hrál pravidelně třeba tureckou ligu. Tam si udělal výborné jméno. Přeju mu, aby byl zdravý a aby se mu v Baníku dařilo.
Ondřej Kutman, 6. října 2014
Co si myslíš o návratu Jaroslava Plašila do reprezentace?
Jardu znám dlouho, pár zápasů jsme spolu odehráli. Za něj mě to hrozně těší. Někdy kritika na jeho osobu byla až přehnaná. Patří k nejlepším záložníkům, co máme. Určitě to dokázal na začátku francouzské ligy, takových fotbalistů je tady málo. Jsem rád, že je tady zase s námi.
Lukáš , 6. října 2014
Máte radost,že ste se opět dostal na Fifu 15? Jak to probíhalo? Zeptali se vás,nebo vás tam dali bez souhlasu? :)
Pro mě to je obrovská čest být na obalu FIFA 14 i FIFA 15. Je to takové ohodnocení výkonu. Když byl člověk mladý a hrál předchozí Fify, vždycky bylo jeho tajné přání, že se tam objeví jeho jméno... Je skvělé zahrát si sám za sebe.
baník je nejlepší!!!!!!!!!, 6. října 2014
Dobrý den,hrajete radši stopera či levého beka?
Teď už se dá říct, že jsem si už na stoperu zvykl. Ale když mě trenér dá na beka, tak to není problém. Vždycky jsem říkal, že chci pomoci týmu a záleží na trenérovi, kam mě postaví.
Halča7 , 6. října 2014
Ahoj, budete se zvláště připravovat na Turecko, když tam hrajete za Fenerbahce Istambul ??
Zvlášť se připravovat nebudeme, spíš stejně jako na každého jiného soupeře. Taková klasika. Pro mě osobně to je ale hodně specifický zápas, ani to nejde popsat slovy. Budu hrát na stadionu, kde jsem vlastně doma... Proti klukům jsem ještě táhl za jeden provaz, hecovali jsme se, tím je to specifické. Takový zápas v kariéře zažijete asi jednou, hrozně se těším.
Marko, 6. října 2014
Zdravím Michale, nikdy nepochopím, proč hráč, pravidelně nastupující v Bundeslize v top týmu, přestoupí dobrovolně do Turecka. To jsou peníze až takovou motivací? Nemohl jste si po pěti letech v Leverkusenu loni zvolit lukrativnější angažmá? Díky, mějte se.
Na jeden post jsme byli v Leverkusenu dva, tak nám bylo řečeno, že jeden z nás může odejít. Mně se ozvalo Fenerbahce a mnozí ani neví, že je to velkoklub s 25 miliony fanoušků po světě. Neberu to v žádném případě jako krok zpět, hráli bychom i pravidelně LM, kdybychom neměli distanc na dva roky. Hrají tam skvělí hráči jako letní posila Diego, který hrál taky bundesligu i v Atlétiku Madrid. Tímto směrem to určitě nebyl krok dozadu.
David, 6. října 2014
čau michale chtěl jsem se zeptat, hraješ novou FIFU 15 ? jestli ano co v ní říkáš na své hodnocení ? díky za odpověď
Hrál jsem jí, hodnocení nijak neřeším, spíš se mi líbí - i klukům z Fenerbahce -, že tam je turecká liga.
Roman, 6. října 2014
Michale planujete někdy návrat do 1.Fc Slovácko?
Zatím ne, ale člověk nikdy neví, co se stane. Už jsem říkal, že kdybych plánoval návrat do české ligy, tak bych se rozhodoval jedině mezi Spartou a Slováckem. Záleželo by třeba i na rodinné situaci, ne jen té fotbalové.
Martin, 6. října 2014
Jak moc si k kabině se spoluhráči věříte k vysněnému postupu na ME 2016?
Věříme tomu, samozřejmě. Začali jsme výborně, pro mnohé až nečekaně. Teď budeme pokračovat a zatím jsme na ME nechyběli a chceme tam být i v roce 2016.
Kakamil, 6. října 2014
Hrajete pravidelně ve svém klubu? A na jakém postu?
Hraji stopera.
Pavel Chramosta, 6. října 2014
Ahoj,bude úspěchem z dvojzápasu s TUR a KAZ zisk 4 bodů? S čím budete spokojeni? Třeba i se 3 body?
Těžko říct dopředu. Musíme se pak podívat na průběh zápasů. Jedeme ale na zápasy s tím, že chceme 6 body a potvrdit výborný výsledek proti Holandsku. Jestli budeme spokojeni se 3-4 body, to záleží na průběhu utkání, teď nedokážu říct.
Honza Chňapka, 6. října 2014
Tak co bude turnaj ve fifě? Můžu jít taky? :D
Toho času teď moc není, v Praze budeme dva dny, ve středu odletíme do Turecka. Uvidíme, jestli na turnaj přijde :)
petr1, 6. října 2014
Dobrý den, co si Turci ve Fenerbahce myslí o českém nároďáku? Považují se za favority?
Dobrý den, dobře ví, že máme silný tým, protože jsme porazili Holandsko. Pro ně je to jeden z klíčových zápasů hned na začátku.

Michal Kadlec v souboji s nizozemským útočníkem Robinem van Persiem.Foto Barbora Reichová SPORT

Michal Kadlec je na obálce FIFA 15 s Lionelem Messim.Foto EA Sports

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud