Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sporťačka kanadské televize TSN se vyfotila v posilovně jako Jágr: Balí Jardu moderátorka?!

Autor: top

Co se škádlívá, rádo se mívá! A tahle usměvavá kráska to umí dokonale! Známá sportovní reportérka kanadské televize TSN Kate Beirness (30) zveřejnila na sociální síti fotku, na níž paroduje nedávné selfie (autoportrét) Jaromíra Jágra (42) v posilovně. Že by ho chtěla sbalit?

Kate, která tisíce kanadských diváků denně odzbrojuje svým širokým úsměvem, si možná přečetla, o čem Jágr v posilovně dumal. „Je 11.15 v noci a já dokončuji poslední cvičení. Zahledím se do zrcadla a po chvilce mě napadne: Stojí ti to ještě zato? Jsi sám, bez rodiny, dřeš jako kůň, doma na tebe nikdo nečeká...“ svěřil se Jágr na Facebooku.

A tak Kate, která mimochodem mučí své tělo s činkami rovněž velmi často, zaskočila do oblíbené posilovny a naaranžovala se do stejné pózy jako česká hokejová superstar. „Když pominu chybějící závaží na kotnících, tak myslím, že jsem to trefila dokonale,“ napsala na Twiter.

Bude mít tenhle příběh pokračování?

Kate Beirness by mohla Jágra ohromit svým nádherným úsměvem.
Kate Beirness by mohla Jágra ohromit svým nádherným úsměvem.

Miluje hokej a umí vařit!

Je hezká! První předpoklad, že by mohla být pro Jágra ta pravá, Kate splňuje. Deník Toronto Sun ji dokonce před pár lety zařadil mezi 10 nejatraktivnějších sportovních reportérek!

„Kate je roztomilý diblík. A to, jak jí cukají koutky úst, taky není špatné,“ zněla charakteristika.

Co další její přednosti? Je zvyklá na popularitu, rozumí hokeji, sport miluje obecně (na škole hrála závodně basketbal), ráda cvičí, podle všeho bude výřečná a smysl pro humor jí vzhledem k oné fotce z posilovny rovněž nechybí. A důležitá zmínka na závěr: Umí vařit...