Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Petružálkovu krásnou přítelkyni (†26) našli ve vaně, ale… Neutopila se!

Autor: ps, anv

Stále není jasné, co bylo příčinou smrti krásné modelky a přítelkyně hokejového reprezentanta Jakuba Petružálka (29). První výsledky pitvy ale s jistotou prokázaly, že přesto, že tělo Kateřiny Netolické (†26) bylo nalezeno ve vaně, neutopila se!

Hlavní důvody, kvůli kterým světová Top modelka zemřela, budou známy zhruba za měsíc. Takovou dobu totiž bude trvat, než skončí poslední posmrtná vyšetření.

Policie už vyloučila cizí zavinění, sebevraždu i smrt otravou plynem. Pitva už prokázala, že se Netolická neutopila. „V plicích nebyla žádná voda. Na těle navíc neměla ani žádné hematomy,“ prozradil Blesku Adrian Smrčka, Petružálkův rodinný přítel, který místo nešťastného hokejisty komunikuje s médii.

Lékaři se v prvních testech zaměřili na toxikologická vyšetření. Ty už Netolická podstoupila před týdnem kvůli startu na kickboxerském mistrovství světa, ale tehdy ani tentokrát, se v jejím těle nenašly žádné stopy po drogách či podpůrných látkách.

Kateřina sdílela s Petružálkem byt v Litvínově, kde ji v neděli objevil její bratr. O smrtelném důvodu se v současné době dá jen spekulovat – nejvíce se polemizuje o mrtvici či srdečním selhání.

Petružálek s Kateřinou na kickboxu.
Petružálek s Kateřinou na kickboxu.