Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Syn legendy se potatil: Ronaldo jr. (14) sváděl učitelku ze školky (27)!

Autor: rjm

Není nad to, když se synek potatí a nebojí se útočit. Své by o tom mohl vyprávět bývalý brazilský fotbalista Ronaldo. Jeho čtrnáctiletý syn Ronald už se totiž probojoval na první stránky tamních médií a ani k tomu nemusel střílet góly. Pozorným fotografům neunikla líbačka Ronalda juniora s o 13 let starší učitelkou mateřské školy Lu Bernardi na jedné z diskoték.

Nemusí střílet góly, jako to uměl jeho táta v brazilské reprezentaci, přesto média šílí. Načapala totiž synka bývalé hvězdy „kanárků“, jak se líbá s kráskou na jedné z diskoték, kde si vydělává jako DJ. Na tom by nebylo až tak nic divného, kdyby Ronaldovi nebylo teprve čtrnáct a jeho blonďaté partnerce Lu Bernardi, která je učitelkou v mateřské škole, rovných sedmadvacet. V tu chvíli byl skandál na světě.

Mladá žena se dušovala, že netušila, jak mladý Ronald je. „Přísahám, že jsem nevěděla, kolik mu je roků. Když jsme se v klubu potkali, byl nejvyšší z lidí, co tam byli. Ani mě nenapadlo, že někdo, kdo měří metr pětaosmdesát, nebude plnoletý,“ vykládala sympatická blondýnka.

„Navíc mi tvrdil, že je mu osmnáct, takže mi lhal. Mluvili jsme spolu a vůbec to nevypadalo, že by byl nějak nezralý. Právě naopak,“ dodala. Snímky každopádně potvrzují, že se páreček cítil velmi šťastně.

Tatínek mladého bouřliváka také nebyl žádný svatoušek a užíval si života, když se v roce 2013 už počtvrté zasnoubil. Tehdy se Ronaldo s řádně zakulacenou postavou nechal okouzlit krásnou Paulou a vznášel se v nebesích.

„Paulo, miluji tě a chci s tebou strávit zbytek života,“ vzkázal jí. Sice už to před ní sliboval třem dámám, se kterými má i čtyři děti (další už mít nemůže, protože se nechal sterilizovat), ale tentokrát to už je jistě naposledy...

Zdá se, že Ronald minimálně ve vztahu k ženám, vyrazil ve stopách svého otce. Na diskotéce rozhodně nebyl v žádné defenzivní roli a s přehledem zlomil mladé ženě srdce.