Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Jágr baví celebrity! Pusu dokořán mají Hejnová, Synek i Švancara

Autor: pan

Nestárne! Jaromír Jágr v utkání s Německem (4:2) opět ukázal, že patří mezi absolutní špičku české hokejové scény. V nedělním zápase si připsal branku a jednu asistenci, za své spoluhráče se neváhal pustit do bitky, ukázal genialitu a svoji výjimečnost. Parádnímu představení české legendy tleskala vyprodaná O2 arena i řada celebrit, které se přišly na vystoupení hvězdné osmašedesátky podívat.

Pokud jste  pochybovali, že Jaromír Jágr má stále výkonnost na mezinárodní hokej, pak jste včera dostali jasnou odpověď. Český útočník se prezentoval například parádní zadovkou, kterou připravil vítěznou trefu Jakubu Voráčkovi, sám se pak střelou mezi betony postaral o poslední branku utkání, kterou definitivně zlomil německý odpor.

To však nebylo vše. Zkušený forvard se dokonce pustil i do pěstního souboje s německými soupeři, kteří si dovolili vztáhnout ruku na Jágrova centra Jana Kováře. A co víc. Kladenský rodák se stal nejlepším střelcem českého týmu na probíhajícím šampionátu, čemuž s chutí nadšená vyprodaná vysočanská arena aplaudovala.

Že se útočník Floridy stal nejstarším střelcem v historii světových šampionátu, je asi zbytečné dodávat. Představení, které zatím v Praze předvádí je neskutečné. Fanoušci křičí jeho jméno a šílí. Pusu dokořán mají i známe celebrity a sportovci, kteří se na Jaromíra Jágra a spol. chodí dívat.

Podívejte se, kdo vše se přišel na výkony Jaromíra Jágra podívat.

Atletka Zuzana Hejnová s přítelem
Atletka Zuzana Hejnová s přítelem