Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zlatokopka Blahová z bramborového mejdanu hokejistů: Jak se dostal můj zadek do Eratovy ruky?

Autor: ps

Žere ji svědomí, že se zapletla se ženáčem nebo se trápí tím, jak ublížila dnes už bývalému partnerovi fotbalistovi Janu Štohanzlovi? Zlatokopka Lucie Blahová »klofla« na bramborovém večírku hokejistů po mistrovství světa ženatého útočníka Martina Erata (33). Podle ní je vše v pořádku, jsou kamarádi! Od kdy se ale kamarádi odvádějí z večírku v 8 hodin ráno a drží se za zadky?

„S Martinem Eratem se známe několik let, jsme přátelé a celá situace je nafouknutá a řešená naprosto zbytečně,“ napsala na Facebooku blonďatá záletnice, která ale podle informací Blesku byla v době, kdy s hokejistou laškovala v centru Prahy, zadaná. Jejím partnerem byl fotbalista Mladé Boleslavi.

„Co se týká mě a Honzy, tak jsme se rozešli již několik dní před tím, než fotografie vznikly. Celé to pro mě bylo hodně vyčerpávající a důvod je úplně někde jinde,“ napsala v dalších větách.

Jenže ono je to všechno úplně jinak! „Rozešli se až potom, co se objevily fotky, jak spolu jdou z večírku pryč. Ještě minulý týden byli se Štohanzlem spolu a žádné problémy mezi nimi nebyly,“ řekl Blesku zdroj z fotbalistova okolí.

Možná opravdu zafungovala moc peněz. Erat vydělal hokejem v zámoří 937 milionů korun, což se s platem Štohnazla zdaleka nedá srovnávat. „Řeči o zlatokopkách mě pobavily,“ zmínila se také na sociální síti. Opravdu? To ať si každý zhodnotí po svém…

Na oplátku, že jí Eratova ruka kolem pasu nevadí, chytá Lucie svého hokejistu také kolem pasu.
Na oplátku, že jí Eratova ruka kolem pasu nevadí, chytá Lucie svého hokejistu také kolem pasu.