Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Nečekané odhalení na rozlučce fotbalisty Horvátha: Hudler poprvé ukázal dcerku!

Autor: ps

Zatím si v tichosti hověli v Calgary, ale přišel čas pochlubit se novorozenou dcerkou také doma v Česku. A hokejista Jiří Hudler (31) to udělal velkolepě, Annu Josefinu představil vyprodanému stadionu v Plzni při rozlučce Pavla Horvátha!

Chytil dcerku jako pravý táta pěkně za plínu a pyšně s ní kráčel před střídačkou. Pohledy sportovních i filmových osobností nahodily úsměvy. „Tak to je ona,“ jakoby chtěla říct opora týmu NHL Calgary Flames, která nečekaně dovedla outsidera ligy do play off.

Hudler ukazuje dcerku Annu Josefinu na rozlučce s Pavlem Horváthem.Foto Foto pro Blesk - Michal Beránek (Sport)

Hudler žije v chladném Calgary s modelkou Hanou Chymčákovou. Termín porodu měli den po Štědrém dnu, ale nakonec si na prvního potomka museli ještě dva týdny počkat. Když byl během ledna na rozbruslení před zápasem s Detroitem, zavolali mu, aby přijel do nemocnice. Rychle se proto sbalil a odjel do nemocnice za rodinou.

Hudler teď se svými holkami přijel na skok do Česka, aby po náročné sezoně, v níž s 31 góly a 45 asistencemi skončil 8. v bodování NHL, načerpal nové síly. Pomalu už ale pošilhává po odletu zpět do zámoří, kde se v Montrealu každoročně připravuje s partou kamarádů na nový hokejový ročník.