Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Zaplatí mu účet? Bosák komentoval fotbal z Islandu po telefonu

Autor: bko

Porucha nebyla na vašem přijímači. Když si fanoušci zapnuli páteční přenos ze zápasu českých fotbalistů na Islandu, možná měli pocit, že se propadli v čase a sledovali přenos ze sedmdesátých let. Komentář Jaromíra Bosáka totiž zněl hodně zastřeně. Jako z hrnce. Jako z telefonu… Kvůli technickým potížím v Reykjavíku musel skutečně vzít do ruky mobil.

Člověk by čekal podobné lapálie v jiné zemi, než na Islandu. „Místní technici – a že se jich tady vystřídalo - nedokázali zprovoznit linku, která by mluvené slovo dostala z Reykjavíku do Prahy. Nic jiného k mání nebylo,“ vysvětloval Bosák.

Vzhledem k tomu, že se na trávníku nedělo dlouho nic super zajímavého, staly se Bosákovy technické potíže hojně diskutovaným tématem mezi fanoušky na sociálních sítích. Někteří z nich vtipkovali, zda dostane od České televize proplacený účet za dlouhý hovor z ciziny.

Dalším se líbilo, že Bosákův komentář přinesl na televizní obrazovky retro atmosféru. Podobně "kvalitní" zvuk poslouchali fanoušci u televizí před třiceti lety.

Vzhledem ke špatné synchronizaci však byla Bosákova slova v mírném předstihu a tak se diváci dozvěděli, že Necid neproměnil největší českou šanci v první půli o moment dřív, než pokud českého útočníka uviděli na obrazovce.

Češi po prohře nad Islandem odcházejí do šatny
Češi po prohře nad Islandem odcházejí do šatny