Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Hokejista Krejčí je poprvé otcem: Tajemná shoda čísel narození dcerky!

Autor: ps

Na chvíli hodil hokej za hlavu a na triko si vzal rodinné povinnosti. Útočník Bostonu David Krejčí (29) se totiž poprvé stal otcem! S manželkou Naomi přivedli na svět holčičku, kterou pojmenovali po mamince a den, kdy se narodila, je tajemný! Shoduje se se dnem svatby jejích rodičů!

Bylo 2. srpna roku 2014. Ve Šternberku, rodišti Davida Krejčího, se chystala velkolepá veselka. Hvězdný forvard NHL si tu bral Naomi Starr, s níž se potkal takřka před pěti lety v Bostonu. Na šternberský hrad mu ji přivezl francouzský veterán z roku 1912 – nablýskaný Panhard a Lavassor.

Zaláskovaný pár si řekl ANO, aniž by ještě tušil, co ho potká o rok později. „Konečně je tady! Elina Krejčí! Narodila druhého, tedy v den, kdy se taťka s mamkou brali. To musí něco znamenat, bude to láska,“ stojí v popisku u fotky, kterou na Instagram umístila Krejčího manželka Naomi.

Novopečený otec může jít do nové sezony se skvělým pocitem a hlavně ve větší pohodě. Po zpackaném minulém ročníku, kdy laboroval se zraněním kyčle a kolene (obehrál pouze 47 z 82 zápasů), snad bude dávat góly pro dcerku. A třeba po roční odmlce opět dovede Bruins do play off…

David Krejčí přispěl k výhře Bostonu asistencí
David Krejčí přispěl k výhře Bostonu asistencí

Témata:  NHLkrejčíbostondceratátasporthokej Hokej na Heureka.cz