Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Poraněná noha utnula cestu ke glóbu: Ale za Hamiltonem to Vonn běhá!

Autor: ps

Nečekané zjevení překvapilo pilota formule 1 Lewise Hamiltona (31) při testování ve Španělsku. Polibky, úsměvy, mrkání – do náruče mu padla zraněná lyžařská hvězda Lindsey Vonn (31)!

Americká sjezdařka, která měla skvěle nakročeno za ziskem velkého glóbu, překvapila snad všechny, koho na okruhu v Barceloně potkala. Pád v Andoře a pro letošek konec na světových svazích očividně hodila za hlavu a vydala se za zábavou.

Zvolila španělské teplo v náruči muže, kterého chce snad každá žena planety! Jejích přivítání opět vyvolalo vlnu zvědavosti. Pravda je ta, že Vonn se v poslední době kolem Hamiltona »motá« poměrně často. Naposledy ho navštívila v červenci při závodech na Silverstonu, ale co za tím je? Nic jiného, než dlouholeté přátelství.

Lindsey Vonn ukázala při focení v sexy pózách
Lindsey Vonn ukázala při focení v sexy pózách

Loni Lindsey rozpoutala v Anglii peklo, protože se navlékla do béžových minišatů, což tentokrát udělat nemohla. Kvůli nateklé noze si musela chránit koleno ortézou, kterou schovala do riflí, navíc se opírala o berli.

Hamiltona její návštěva nepřekvapila, co ho ale mohlo udivit, byl nápis na jejím tričku »crush it«, což by se dalo přeložit jako – »zbourej to«! To by ovšem Lewis udělal při testování nového monopostu velmi nerad.