Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

OSTUDA v Římě! Fanoušek Sparty močil na ženu bez domova, tvrdí turista

Autor: bko

Fanoušci fotbalistů Sparty se ve čtvrtek večer propadli do euforie, když jejich tým zcela šokoval Lazio a po výhře 3:0 postoupil do čtvrtfinále Evropské ligy. Několik příznivců letenského klubu ovšem šokovalo svět, když se objevily záběry a svědectví, jak v Římě nechutným způsobem obtěžovali ženu bez domova žebrající na ulici.

Španělský turista v centru Říma natočil hnusnou scénu, jak muž, s největší pravděpodobností fanoušek Sparty, močí uprostřed ulice na ženu, která klečí na ulici. Na záběrech je vidět, jak se na kolenou snaží dostat z jeho dosahu, zatímco kolemjdoucí scénu pozorují.

Tenhle fanoušek Spartě močením na ženu bez domova moc velkou reklamu neudělal
Tenhle fanoušek Spartě močením na ženu bez domova moc velkou reklamu neudělal

Podle španělského deníku Marca.com dokonce ženu obklopila celá skupina fanoušků Sparty a močení předstírali. Posledního z nich pak natočil Casto Lopez, který záběry zveřejnil na sociální síti.

Tam pak byl muž označen za příznivce Sparty, kteří do Říma přicestovali na odvetu osmifinále Evropské ligy s Laziem.

Česká ambasáda v Římě označila videozáznam za odsouzeníhodný. "Z tohoto záznamu ale nevyplývá, že se jedná o občana ČR či fanouška Sparty. V případě potvrzení, že se jedná o fanouška zmíněného klubu, standardně postoupíme tento záznam fotbalovému klubu a klubu fanoušků Sparty k vyjádření," uvedlo velvyslanectví.

Sparta večer na Olympijském stadionu senzačně vyhrála 3:0 a postoupila mezi osm nejlepších celků EL.

Znáte močícího muže z videa či další fanoušky Sparty? Napište nám do diskuze nebo na tipy@isport.cz!

Vše o senzačním vítězství Sparty na Laziu čtěte ZDE »