18. března 2016 • 04:50

Bravo, Sparto! Popřál Skalák, Tvrdík za Slavii, tleskalo se na hokeji

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová senzace roku vzbudila zasloužený ohlas. Vítězství Sparty v odvetě osmifinále Evropské ligy na půdě Lazia Řím 3:0 přineslo řadu ohlasů. Na sociálních sítích blahopřáli bývalí hráči, přidalo se několik klubů ze Synot ligy a aplaus zněl i na hokeji v O2 aréně.



Po konci utkání v Římě přispěchali s gratulací Jiří Skalák, který si Evropskou ligu za Spartu v minulosti zahrál, dnes patří anglickému druholigovému Brightonu. S gratulací přispěchal také Patrik Berger. Bývalý reprezentační záložník svoji hvězdnou kariéru na Letné začal i ukončil. 

Rivalita z české ligy šla stranou. Spartě k historickému postupu do čtvrtfinále popřál Jablonec, Bohemians 1905 i místopředseda dozorčí rady Slavie Jaroslav Tvrdík.

Aplaus zazněl také na hokeji. Hlasatel v O2 aréně neochudil fanoušky Sparty při druhém utkání čtvrtfinálové série na začátku druhé třetiny o překvapivý stav z Lazia. Pro domácí to byla jediná radost večera - na ledě svému soupeři podlehli 0:4.

Hokej tleskal fotbalu! O2 aréna aplaudovala vedení na Laziu
Video se připravuje ...

Ohlas mělo suverénní vítězství Sparty také v zahraničí. Řada twitterových účtů připomněla skutečnost, že český klub vyřadil posledního italského zástupce v evropských pohárech

 

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud