Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

S láskou do boje o Stanley Cup! Zamilovaný Jágr má Veroniku i na hokejce

Autor: Petr Maňas

Je připraven na »hokejovou válku«! Jaromíra Jágra (44) bude drsnými bitvami play off NHL provázet láska. Vystřílí snad s její pomocí floridským Panterům prestižní Stanley Cup?

Už minulý týden si ten vzkaz napsal fixem na své zápasové hokejky. Slůvko LÁSKA. Komu je určeno? Miluje hokej? Jistě. Klub a jeho fanoušky? Bezpochyby. Ale hlavně... Veroniku!

Jarda je zamilovaný až po uši. Své krásné přítelkyně, s níž randí od podzimu, má očividně plnou hlavu. A teď si ji zvěčnil i na své »pracovní nářadí«, aby mu Verča byla neustále nablízku.

Zafunguje toto magické spojení? Prvním testem bude série proti New Yorku Islanders startující v noci na pátek.

Nestárnoucí veterán: Věnujte se své duši!

V týmu Panterů je nejen hokejovým mentorem, ale i spirituálním! Jágr totiž učí svoje mladé spoluhráče otevírat jejich duše. „Můžete zpomalit stárnutí o polovinu, všechno jsou to informace a energie. Pokud změníte informaci o stárnutí, tak prostě nestárnete. U mě to funguje a ukazuji to ostatním,“ přiznal český veterán.

Dle hinduistického učení spoléhá na čakry – energetická centra v těle. „Když otevřete vaše čakry, proudí do vás pozitivní energie. Pokud každý den pracujete dvě hodiny na vašem těle, měli byste věnovat tři hodiny i vaší duši,“ pravil Jágr.

Jaromír Jágr se svou přítelkyní Veronikou Kopřivovou
Jaromír Jágr se svou přítelkyní Veronikou Kopřivovou