Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Lucie Šafářová je čerstvě zamilovaná: Tenista ji sbalil na písničku!

Autor: Lucie Šulcová, Tomáš Pokorný

Tahle lovestory je pro vyhlášené město lásky Paříž jako stvořená! Lucii Šafářovou (29), loňskou finalistku, tu na French Open podporuje nový přítel Jakub Lustyk (27). Zírejte, jak ji sbalil!

Ten příběh je jako vystřižený z amerického filmového slaďáku! Ona krásná, úspěšná a tak i bohatá tenistka, on rovněž tenista, který to ale dotáhl nejlépe jen do sedmé stovky světového žebříčku. Vždycky se mu líbila, jenže dlouho randila s ještě slavnějším Tomášem Berdychem , pak zase s vyhlášeným americkým trenérem...

On to ale nevzdal a dál jí nadbíhal. Dokonce pro ni složil a nazpíval písničku! „Šafi, pravýho, kterýho hledáš, právě teď posloucháš. Já zhýčkám ti duši i tělo, tak jak se ti nikdy nesnilo,“ vyznává se ze svých citů do mikrofonu v nahrávacím studiu.

Jakub vyrazil s Lucií Šafářovou i na French Open.
Jakub vyrazil s Lucií Šafářovou i na French Open.

Jsou to nějaké dva roky, co ten kus natočil. Ona se mezitím zakoukala do dalšího tenisového kouče, Angličana s řeckými kořeny Nicka Tzekose. Ještě loni před Vánocemi ho poprvé vyvedla do společnosti na vyhlášení Sportovce roku.

Jenže ani tenhle vztah s cizincem neklapl. A Lucku možná napadlo zkusit po čase štěstí zase s klukem, který mluví stejnou mateřštinou. A nejen mluví, ale taky zpívá. „Spolu máme si stále co říct, a když už nic, vždy se můžeš svlíct,“ pěje Jakub s šibalským úsměvem.

„On už byl odmalička neskutečně vtipnej. Je to velkej showman,“ řekl Blesku člověk, který se s Lustykem často potkával na kurtech. Možná to byl skutečně ten vypečený song, kvůli kterému mu Lucie nakonec podlehla. Teď už se spolu vodí za ruce po Paříži a určitě ho zahlédnete v hráčské lóži při jejích zápasech. Je to konečně ten pravý?