Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Kvůli Výborné rozbil oštěpař Železný 20leté manželství: Teď skončil i s milenkou!

Autor: ps

Světový rekordman v hodu oštěpem Jan Železný (50) ukázal svoji druhou tvář. Opět! Nejprve kvůli Barboře Výborné, s níž má dvě děti, opustil manželku Martu (s ní má také dvě děti). Teď se dostalo na povrch, že se před rokem vykašlal i na milenku! Oba rozchod stále řeší, ona se teď prý musí s dětmi vystěhovat z domu.

Je to deset let, co se Železný rozvedl. V tichosti, bez velkého mediálního třesku opustil luxusní vilu v Kosmonosech. Martu po dvaceti letech soužití nechal na ocet. Důvod byl jediný, už čekali s Výbornou prvního potomka!

Pořídili si bydlení u Kladna, jenže před rokem to také začalo skřípat. Tak moc, že už dlouhých 12 měsíců řeší, co bude dál. Schyluje se k absolutnímu konci, Barbora se teď má podle webu expres.cz vystěhovat!

Matka dvou dětí tak řeší, kam se přestěhovat, což ale podle jejích slov není vůbec jednoduché. „Mám daný termín, dokdy musíme s dětmi odejít. Dům je Honzy, má s ním své záměry, ale to nechci rozebírat. Je to velmi citlivé téma,“ sdělila Výborná zmíněnému webu.

 

Vztah mezi ní a Železným není zrovna růžový. „Situace je vypjatá, nemáme moc prostředků. On nám sice něco nabízí, jenže není to tolik, abychom si mohli pořídit něco odpovídajícího. Rozhodně budeme muset s dětmi do horšího,“ přiznala Železného expartnerka.

Bývalý oštěpař se teď chystá na olympijské hry do Ria, kde bude radit svému svěřenci Petru Frydrychovi. Kauzu nechtěl vůbec komentovat. „Podobné příběhy rozhodně nejsou černobílé. Toto je prezentace jedné strany. Ale Jan Železný nikdy v minulosti neřešil osobní věci na veřejnosti a nemíní to měnit,“ řekl Blesku jeho mediální zástupce Karel Tejkal.