Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Slepičkova řežba v MMA se blíží. Pes mu ukousl prst a zná i soupeře

Autor: iSport.cz

Takovou událost české MMA ještě nezažilo. Na svůj bojový debut v kleci se totiž chystá bývalý Miroslav Slepička. Poprvé se v oktagonu představí bývalý fotbalista Sparty nebo Liberce na Dobříši 12. listopadu v rámci GCF 36: Fight Night.

„Vůbec jsem nečekal, že můj debut v MMA vyvolá tolik ohlasů. Jakmile to pořadatelé oznámili, tak mi kvůli tomu furt někdo volá a píše,“ směje se Slepička.

Promotér turnaje a prezident GCF Michal Hamršmíd nyní odtajnil i jméno Slepičkova soupeře. „Míra se na Dobříši představí proti Tomášovi Vránovi,“ říká Hamršmíd. „Můj soupeř vypadá opravdu výborně a mám z něj pořádný respekt. Alespoň nikdo nemůže říct, že mi pořadatelé vybrali za soupeře nějakého hadráka. Takhle musím trénovat na maximum, abych si v kleci neudělal na Dobříši ostudu,“ dodává Slepička.

Toho však během přípravy provázejí různé zdravotní komplikace. Například přišel o článek prstu na ruce. „To se ale nestalo při tréninku. Odtrhával jsem od sebe dva zápasící psy a jeden se po mě ohnal a ukousl mu kus prstu. Ale to mě nemůže zastavit, na zápas budu stoprocentně připravený,“ říká příbramský rodák Slepička.

Milovníci MMA ale musí v listopadu na Dobříš vyrazit i z dalších důvodů. Michalu Hamršmídovi se totiž podařilo pro 36. GCF postavit neskutečně nadupanou fightcard. Poprvé se poté, co poznal hořkost porážky, do klece chystá hvězdný Miloš „Meloun“ Petrášek. A Hamršmíd mu návrat rozhodně neusnadnil. Vybral mu totiž za soupeře polského obra Michala Bobrowského.

„Je typově shodný s předchozím Maďarem, proti kterému jsem v lednu prohrál. Byl to jeden z důvodu, proč jsem vzal tento zápas, protože když bych se nepoučil z předchozích chyb, stejně bych zase narazil na dalšího takového nezmara. Prostě ho porazím a dokážu, že můžu nastoupit i proti chrtům na 3 kola,” vzkazuje bojovně Petrášek. Pakliže se "Melounovi" podaří vrátit na vítěznou vlnu, otevřou se před ním velké možnosti včetně UFC.

Z dalších velkých jmen tuzemské MMA scény se v dobříšském oktagonu představí například Michal Lebduška, Ondřej Skalník, Michal Hořejší nebo Viktor Pavlíček.

Veškeré informace o turnaji naleznete ZDE.

Vstupenky je možné zakoupit ZDE.

Na hvězdně obsazeném večeru MMA v Dobříši si svůj debut v kleci odbyde bývalý fotbalista Sparty či reprezentace Miroslav SlepičkaFoto GCF 36 v Dobříši