30. června 2016 • 10:08

Slepička do KLECE! Bývalá fotbalová hvězda se bude bít v MMA

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle je hodně zajímavý sportovní comeback! Miroslav Slepička se vrátí ke sportu, ale rozhodně ne k tomu, ke kterému byste čekali. Bývalý fotbalista Sparty či české reprezentace se totiž v listopadu v rámci večera  GCF 36 FIGHT NIGHT v Dobříši postaví do klece ke svému prvnímu zápasu v MMA. Vedle něj se představí tuzemská elita MMA v čele s Milošem „Melounem“ Petráškem.



„Když jsme se dozvěděli, že Mirek Slepička ve své rodné Příbrami už několik měsíců MMA trénuje, napadlo nás, že náš turnaj v nedalekém Dobříši by pro něj mohl být ideální příležitostí pro zápasnickou premiéru v oktagonu,“ popisuje pořadatel turnaje Michal „Háša“ Hamršmíd, jak se tenhle překvapivý tahák rodil.

„S Mirkem jsme se rychle dohodli a věřím, že si diváci jeho první zápas pořádně užijou. Sám jsem se přesvědčil, že Míra poctivě trénuje, a tak bude v listopadu určitě skvěle připravený,“ říká k zajímavé zápasnické premiéře legenda tuzemského MMA.

„Trénuju pár měsíců, takže určitě nedosahuju úrovně profesionálních zápasníků, kteří bojují v kleci už spousty let. Proti nim bych asi neměl vůbec žádnou šanci. Slibuju, že udělám všechno proto, abych diváky nezklamal a neudělal si na Dobříši ostudu,“ s úsměvem říká bývalý fotbalový reprezentant.

Ten si zahrál fotbalovou ligu za Liberec, Spartu či Příbram, pár sezon strávil v Dinamu Záhřeb, jméno si udělal i v indické Superlize.

Vedle něj se v Dobříši představí hvězdná jména českého MMA. První zápas po zranění ruky si zde připíše Miloš „Meloun“ Petrášek. Toho pak na fightcard doplní i jeho stále úspěšnější bratr Ondřej. Pražští fanoušci se pak mohou těšit na hvězdného Matúše Juráčka nebo „Krutora“ Michala Lebdušku.

Diváci v Dobříši vyhlíží především „své“ borce Ondřeje Skalníka a Michala Hořejšího.  „Další velmi zajímavá jména jsou v jednání, takže fightcard budeme postupně doplňovat. Už teď ale mohu říct, že se Dobříš může těšit asi na nejlépe obsazený MMA večer, jaký bude tento rok v Česku k vidění,“ dodává Michal Hamršmíd.

Na hvězdně obsazeném večeru MMA v Dobříši si svůj debut v kleci odbyde bývalý fotbalista Sparty či reprezentace Miroslav SlepičkaFoto GCF 36 v Dobříši

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud