Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C

Michaela, »vdova« po hokejistovi Vašíčkovi (†30): Je konečně zamilovaná!

Autor: top

Pepču, jak mu láskyplně říkala, bude mít navždy v srdci. Jenže život běží dál... Dlouhých pět let po letecké tragédii u Jaroslavli našla Michaela Jajtnerová (33), snoubenka Josefa Vašíčka (†30), zase lásku.

Nově randí s o deset let mladším fešákem, rovněž hokejistou Lukášem Lhotákem (23). Vyrůstal v pražské Spartě, ale do velkého hokeje nakoukl až ve švýcarském celku Ambri-Piotta, kde kroutí už čtvrtou sezonu.

Míša se s ním pochlubila na Instagramu. Společně pózují před jedním z trojice hradů ve švýcarské Bellinzoně. „Konečně,“ napsala k fotce a přidala tři všeříkající znaky – srdíčko, sepjaté ruce jako výraz díků a čtyřlístek značící štěstí.

Michaela se svojí novou láskou. Je jím opět hokejista Lukáš Lhoták.
Michaela se svojí novou láskou. Je jím opět hokejista Lukáš Lhoták.

Srdíčkem jí obrázek okomentovala například vdova po švédském brankáři Stefanu Livovi, který rovněž zahynul v troskách letadla nebo manželka českého gólmana Tomáše Vokouna , Vašíčkova kamaráda z nároďáku. Jako by jí chtěly nový vztah posvětit...

Koneckonců, Míša ho hledala dlouho. „Je to strašně moc těžké,“ přiznala dva měsíce zpátky při pětiletém výročí havárie. „Pepča nasadil tak moc vysokou laťku, jako byl on sám vysoký...“

Lukáš je sice o deset centimetrů nižší, ale určitě má podobně velké srdce a Míšu zahrnuje nekonečnou láskou. Tak hodně štěstí!