Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Tenisté po šichtě: Berdych s Ester a Cibulková s manželem vyrazili do hor

Autor: ija

Někdo ještě v australském vedru, někdo na cestě a někdo už si lyžuje v mondénním Kitzbühelu. Tomáše Berdycha poslal z prvního grandslamového turnaje domů už po třetím kole Roger Federer, a tak si český tenista zajel spravit chuť do mekky lyžování. Na Instagramu se pochlubil, jak si s manželkou Ester užívají na rakouských sjezdovkách. 

To Karolína Plíšková došla až do čtvrtfinále, ale už je taky na cestě domů. U hromady kufrů na melbournském letišti ve společnosti svého týmu se přes porážku od Chorvatky Mirjany Lučičové-Baroniové usmívala. Aby taky se, když ji objímal přítel, televizní moderátor Michal Hrdlička.

Nejen Berdychovi zamířili relaxovat do hor. Stejný nápad měla i slovenská vítězka Turnaje mistryň Dominika Cibulková. S manželem Michalem Navarou vyrazili do Tater, kde ale, soudě z fotek na Instagramu, nelyžovali, spíš se kochali úchvatnými výhledy na Lomnický štít a další horské velikány.

Dominika Cibulková s manželem Michalem Navarou si po Australian Open vyrazili do Tater.
Dominika Cibulková s manželem Michalem Navarou si po Australian Open vyrazili do Tater.

Na velké lyžování nevypadala ani Barbora Strýcová. „Austrálii miluji. Je tu sice vedro, na kurtu až k padnutí, ale člověk se aspoň do nového roku pořádně opálí, ne?“ loučila se s kontinentem protinožců. „Teď nasadím kulicha a trochu zresetuju,“ plánovala odpočinek doma.

O titul ve čtyřhře si v Austrálii zahraje Lucie Šafářová spolu s americkou parťačkou Bethanií Mattekovou-Sandsovou. K dobré pohodě a bojovné náladě si pomáhají zbrusu novým crazy tanečkem s kondičním trenérem Shaunem T, který ukázaly před čtvrtfinále a představily ho světu na Instagramu.