27. ledna 2017 • 10:50

Zkrať to, ten pohár je těžký! Šafářová pobavila vtípkem i tanečkem

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podruhé spolu ovládly Australian Open, celkově to byl pro tým Bucie, tedy Lucie Šafářová a Bethanie Matteková-Sandsová, čtvrtý grandslamový titul. A dvě kamarádky triumf nad česko-čínským párem Andrea Hlaváčková, Pcheng Šuaj oslavily na kurtu secvičeným tanečkem. Už před tím ale vítězné duo pobavilo fanoušky při prvních rozhovorech s pohárem.



Ty dvě si prostě sedly. Lucii Šafářové to s Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou klape na kurtu i mimo něj a je to vidět. Parťačky nezlomil ani první ztracený finálový set a po velkém obratu mohly slavit další velký triumf.

Lucie Šafářová s Bethanií Mattekovou-Sandsovou a jejich oslavný tanec po vítězství na Australian Open
Lucie Šafářová s Bethanií Mattekovou-Sandsovou a jejich oslavný tanec po vítězství na Australian Open

Když převzaly pohár, jako první si stoupla k mikrofonu Matteková-Sandsová. Ta začala děkovat fanouškům, soupeřkám, vedení turnaje, vlastnímu týmu… Až ji vedle stojící Lucie Šafářová musela upozornit, že trofej, kterou drží v ruce, je vážně těžká. „Dobře, pospíším si,“ rozesmála se Matteková spolu s fanoušky.

Když konečně pustila Šafářovou ke slovu, ta také popřála hodně štěstí krajance Andree Hlaváčkové s Číňankou Pcheng Šuaj. „Jsem si jistá, že se znovu utkáme,“ podotkla Šafářová a obrátila se ke své parťačce. „Jsi úžasná. Bavíme se na kurtu i mimo něj, užívám si každou minutu, kterou s tebou na kurtu strávím. Díky našemu skvělému týmu. A těším se, že se uvidíme za rok,“ hlásila devětadvacetiletá rodačka z Brna.

A pak už nastal čas na speciální oslavu, kterou „tým Bucie“ piloval dokonce se slavným fitness trenérem celebrit Shaunem T.

Australian Open: Šafářová slavila s americkou parťačkou titul tanečkem. Podívejte se!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud