Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Zkolaboval při zápase, v noci zemřel! Anglie pláče nad šokující smrtí kickboxera (†14)

Autor: ps

Rval se o titul, jenže v ringu zkolaboval. A mladý kickboxer Scott Marsden (†14) následnou noc nepřežil. Náhlá smrt talentovaného bojovníka šokovala celou Anglii, kde se teď řeší, co se vlastně stalo.

Těšil se na svůj největší souboj v zatím krátké kariéře. Měl talent, lidé kolem Scotta si malovali, jak se z něho v budoucnu stane velký šampion. Jenže z ničeho nic přišla tragédie, kterou nikdo nečekal.

V sobotu v Leedsu se pustil do očekávané bitvy, při které náhle zkolaboval. Podle svědků byl zápas zastaven, mladý Angličan potřeboval okamžitou pomoc záchranářů. Ti se o něho postarali a sanitka s ním zamířila rovnou do nemocnice. Kamarádi pak oznámili smutnou zprávu, noc nepřežil.

Scott na začátku osudového zápasu.
Scott na začátku osudového zápasu.

Policie z oblasti West Yorkshire se k události vyjádřila, ale přiznala, že se nebude případem zabývat. Důvod je zřejmý, neexistuje žádný pachatel. Nikdo, kdo by Marsdenovi ublížil.

„Jedná se o extrémně nešťastnou událost. Láme mi srdce, že nás opustil tak talentovaný mladý bojovník. Kickboxerská komunita je šokovaná, co se stalo. Bude nám moc chybět,“ vyjádřil se rodinný přítel a provozovatel Fight Clubu v Birminghamu Neil Kelly.

Nikdo zatím netuší, co se stalo. Příčinu úmrtí určí až pitva.