Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Lesbické fotbalistky u soudu! Hráčka Arsenalu v hospodě začala rvačku o holku

Autor: ija

Žárlivost přivedla fotbalistky ze dvou špičkových týmů až k rvačce v hospodě. A stačilo málo! Frankie Strugnellová z Millwallu začala během akce lesbiček v restauraci flirtovat s týmovou kolegyní Leah Jonesovou. Jenže to nelíbilo přítelkyni Jonesové, obránkyni Arsenalu Jemmě Roseové. Ta ztratila nervy a vyvolala rvačku, po níž skončila trenérka fotbalistek v nemocnici.

K události došlo v restauraci v Soho v centru Londýna, kde se potkaly lesbické hráčky Arsenal Ladies a Millwall Lionesses. Rvačka pokračovala i na ulici a tam dostala fotbalová trenérka Anna Rainsová takovou ránu do obličeje, že skončila s roztrženým obočím. V nemocnici jí ho museli sešívat.  

Z napadení Rainsové byla obviněna kamarádka hráček Jackie Wilsonová. Ta sice fotbal nehraje, ale ránu má zřejmě pořádnou. U soudu se ovšem hájila, že úder přišel přes její rameno a že s ním nemá nic společného. Připustila  však, že byla dost rozčilená a že křičela na Frankie: „Ty jsi ale zatracená idiotka.“

Mluvčí ženského týmu Arsenalu řekl, že Jemma a Leah se po incidentu rozešly. Šéfka „lvic“ z Millwallu oznámila, že Frankie už za ně nehraje. 

Fotbalistka Arsenalu Jemma Roseová vyvolala rvačku, když jiná hráčka flirtovala s její přítelkyní.
Fotbalistka Arsenalu Jemma Roseová vyvolala rvačku, když jiná hráčka flirtovala s její přítelkyní.